Δευτέρα 28 Οκτωβρίου 2024

Μητσοτάκης για 28η Οκτωβρίου: «Ισχυρή Ελλάδα με ένοπλες δυνάμεις έτοιμες να εξασφαλίσουν την εθνική ακεραιότητα»

  

 Ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης παρακολούθησε τις εορταστικές εκδηλώσεις για την εθνική επέτειο της 28ης Οκτωβρίου, στο Περιστέρι.

«Η μεγάλη παρέλαση αποδεικνύει ότι η πατρίδα μας είναι ισχυρή με ένοπλες δυνάμεις που είναι πανέτοιμες να εξασφαλίσουν την εθνική ακεραιότητα για να αισθανόμαστε ασφαλείς.», ανέφερε ο Κυριάκος Μητσοτάκης.

Στην συνέχεια, ο πρωθυπουργός ανέφερε ότι «Παρελαύνουν και οι μαθητές μας. Αυτοί είναι η δύναμη της χώρας και είναι χρέος μας να τους εξασφαλίσουμε τα επαρκή εφόδια για να ζήσουν μια ζωή καλύτερη.»

«Η δημοκρατία είναι ένα πολίτευμα που χρειάζεται διαρκή φροντίδα συμμετοχή πολιτισμένο και ευπρεπή διάλογο.

Να μάθουμε να συνυπάρχουμε παρά τις διάφορες μας και να προχωράμε μπροστά.»

Κυριάκος Μητσοτάκης: Η εβδομαδιαία ανάρτηση

«Η 28η Οκτωβρίου είναι μια διαρκής υπόμνηση για το τι μπορούμε να πετύχουμε με εθνική ενότητα ακόμη κι αν έχουμε μπροστά μας το “αδύνατο”», τόνισε ο πρωθυπουργός στην καθιερωμένη εβδομαδιαία ανάρτηση του στο Facebook.

«Ογδόντα τέσσερα χρόνια μετά, η χώρα μας αποτελεί πυλώνα σταθερότητας σε μία παρατεταμένα ταραγμένη γειτονιά, ένας αξιόπιστος παράγοντας ειρήνης, με ισχυρές Ένοπλες Δυνάμεις που εγγυώνται την αποτρεπτική μας ισχύ. Προϋπόθεση για αυτόν τον πατριωτισμό τής ευθύνης, τον υγιή πατριωτισμό, είναι μια δυναμική και βιώσιμη ανάπτυξη της οικονομίας» ανέφερε ο πρωθυπουργός.