Τετάρτη 16 Οκτωβρίου 2024

Παράγοντας του Παναιγιάλειου φλεξάρει... 100ευρα, την ώρα που οι παίκτες δεν προπονούνται γιατί «δεν έχουμε πάρει ούτε ευρώ»

  

Λίγες ώρες μετά το βίντεο που αναρτήθηκε και επιδείκνυε τα χρήματά του, οι ποδοσφαιριστές της ομάδας κατέβηκαν σε αποχή γιατί «δεν είχαν πάρει ούτε ένα ευρώ», όπως είπαν. Εκατοντάδες χιλιάδες προβολές έχουν στο TikTok βίντεο που φιγουράρει ο παράγοντας του Παναιγιάλειου.  

 


O παράγοντας της ομάδας από το Αίγιο που συμμετέχει στο πρωτάθλημα της Γ' Εθνικής ήταν στο γήπεδο του Λουτρακίου, όπου η ομάδα του ήρθε ισόπαλη 0-0 με τον ΑΟ Λουτράκι και έδειχνε υπερήφανος έναν πάκο με 100ευρα. «Δεν είναι κλεμμένα, εντάξει; Τι να ήμουνα, ξεφόρτωτος; Να πάω

ξεφόρτωτος στα αγκάθια;» λέει αστειευόμενος στην κάμερα. 

Επεισοδιακές ήταν οι ημέρες μετά το παραπάνω βίντεο του παράγοντα της ομάδας από το Αίγιο καθώς υπήρχαν πολλά προβλήματα στο αγωνιστικό τμήμα. Αυτό καθώς παρά τα χρήματα που δείχνει στα βίντεο, οι ποδοσφαιριστές ισχυρίζονται πως είναι απλήρωτοι.

Συγκεκριμένα, σε ανακοίνωσή τους, οι παίκτες ανέφεραν: «Οι ποδοσφαιριστές του Παναιγιαλείου Γ.Σ. και το τεχνικό team της ομάδας θέλουμε να σας ενημερώσουμε ότι είμαστε στη δυσάρεστη θέση να διακόψουμε τις προπονήσεις για το επόμενο χρονικό διάστημα. Με αφορμή το περιστατικό που ξεχείλισε το ποτήρι κατά τη διάρκεια του αγώνα με το Λουτράκι (13/10), όταν ο υποτιθέμενος επενδυτής-συνεργάτης του πρόεδρου εξέφρασε ύβρεις προς ποδοσφαιριστές και στους δύο προπονητές της ομάδας, με ακραίους χαρακτηρισμούς.

Όλο αυτό το διάστημα υπάρχουν οικονομικές οφειλές ως προς τους ποδοσφαιριστές και το τεχνικό team. Κανένας ποδοσφαιριστής δεν έχει πάρει προκαταβολή ενώ βρισκόμαστε μέσα Οκτώβρη και η μεταγραφική περίοδος λήγει σε λίγες ημέρες. Οι περισσότεροι παίκτες δεν έχουν πάρει ούτε ένα ευρώ από την ημέρα που έχουν ενταχθεί στην ομάδα και ακούνε μόνο ψεύτικες υποσχέσεις οι οποίες δεν τηρούνται από τον πρόεδρο της ομάδας.

Όλο αυτό το διάστημα κάνουμε υπομονή γιατί δε θέλουμε να βλάψουμε το όνομα της ιστορικής ομάδας του Παναιγιαλείου. Ελπίζουμε ο κόσμος που αγαπάει την ομάδα και βρίσκεται σε κάθε αγώνα στο πλευρό της να σεβαστεί και να κατανοήσει την απόφασή μας, διότι όπως έχουμε δείξει σε κάθε αγώνα καταθέτουμε την ψυχή μας».