Κυριακή 1 Σεπτεμβρίου 2024

Με δύο τελετές ο γάμος του Γ. Αντετοκούνμπο στην Πύλο – Υψηλοί προσκελημένοι

Giannis-Antetokounmpo-Mariah-Riddlesprigger-msk 

 

Η πιο μεγάλη μέρα έφτασε για τον Γιάννη Αντετοκούνμπο και την επί δέκα χρόνια εκλεκτή της καρδιάς του Μαράια Ριντλσπρίγκερ. Ο πολυαναμενόμενος γάμος θα τελεστεί στο Costa Navarino, ενώπιον εκλεκτών καλεσμένων ανάμεσά τους, οι Λε Μπρόν Τζέιμς, Βασίλης Σπανούλης, Κρις Μίντλετον και Σερένα Γουίλιαμς, μετά τους τριήμερους pre-wedding εορτασμούς του ζευγαριού στη Μεσσηνία.  Υψηλοί προσκεκλημένοι βρίσκονται ήδη στην Πύλο, οι ιδιοκτήτες των Μιλγουόκι Μπακς, ο Λεμπρόν Τζέιμς, αρκετοί αστέρες του ΝΒΑ, αλλά και ο πρωθυπουργός με τη σύζυγό του. Δύο οι τελετές, μία ορθόδοξη και μία καθολική, θα επισφραγίσουν τους όρκους αγάπης του διάσημου ζευγαριού.

Οι υψηλοί προσκεκλημένοι καταφθάνουν από χθες στην Πύλο, δίνοντας την ευκαιρία στα τηλεοπτικά συνεργεία να τους απαθανατίσουν στους δρόμους και την πλατεία της πόλης. Σύμφωνα με πληροφορίες ο Κρις Μιντλετον των Μιλγουόκι Μπακς, θα είναι και ένας από τους κουμπάρους του ζευγαριού, στον γάμο που θα τελεστεί, την Κυριακή 1η Σεπτεμβρίου, στο Μεσσηνιακό θέρετρο της Costa Navarino.

Οι τριήμεροι εορτασμοί ξεκίνησαν την Παρασκευή όπου πραγματοποιήθηκε το «White Party». Όπως μαρτυρά και το όνομα το θέμα της γιορτής ήταν το άσπρο, με τους καλεσμένους να φορούν λευκά κουστούμια, σχεδιασμένα από τον «σχεδιαστή των διασήμων» Γιώργο Παπαδόγαμβρο, ο οποίος έχει επιμεληθεί και το γαμήλιο ντύσιμο του Γιάννη Αντετοκούνμπο.