Τετάρτη 10 Ιουλίου 2024

Δημοτικός Θερινός Κινηματογράφος Δερβενίου «Το διάλειμμα»

Ακόμα μία χρονιά, η 18η, για τον Δημοτικό Κινηματογράφο Δερβενίου «Το Διάλειμμα» ξεκινά. Την Παρασκευή 12 Ιουλίου 2024 «σηκώνει αυλαία» με την κλασική αμερικανική κωμωδία “Το πάρτι”, (1968) με τον Πίτερ Σέλερς. Το Σάββατο 13 Ιουλίου ακολουθεί η δραματική ταινία «Ανατολικά της Εδέμ», (1955) τo κλασικό φιλμ του Ελία Καζάν, βασισμένο στο ομότιτλο μυθιστόρημα του Τζον Στάινμπεκ με τον Τζέιμς Ντιν. Η είσοδος τις δύο πρώτες μέρες λειτουργίας του κινηματογράφου είναι ΔΩΡΕΑΝ για όλους.

Το πρόγραμμα του  κινηματογράφου μας περιλαμβάνει, όπως κάθε χρόνο, ποιοτικές ταινίες από την παγκόσμια και ελληνική παραγωγή, σύγχρονες και επανεκδόσεις καθώς και πολλές  παιδικές ταινίες μεταγλωττισμένες στα ελληνικά.

Οι προβολές θα γίνονται καθημερινά, με δύο ταινίες κάποιες μέρες, και θα διαρκέσουν μέχρι τέλος Αυγούστου.

Σας περιμένουμε για να χαλαρώσουμε, να προβληματιστούμε, να γελάσουμε αλλά και να δακρύσουμε στο γνωστό προαύλιο κάτω από τον έναστρο ουρανό και με τη συντροφιά της δροσερής αύρας!

 

ΩΡΑ ΕΝΑΡΞΗΣ (για όλες τις ταινίες): 9:30 μ.μ.

Στην περίπτωση δύο προβολών :  9:00 και 11:00 μ.μ.

 

Τιμή εισιτηρίου : 5€,   Παιδικό : 3€ (για παιδιά μέχρι 12 ετών)

Άνεργοι & ΑΜΕΑ : Δωρεάν

 

ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ-ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ:

  • Σε έντυπη μορφή στο ταμείο του κινηματογράφου, στο Δημαρχείο στο Δερβένι, στο ΚΕΠ Δερβενίου, στο κατάστημα «Επιλογή», στο ζαχαροπλαστείο «Γλυκιά Συμφωνία».