Τρίτη 4 Ιουνίου 2024

Χρ. Δήμας από τη Μεσσηνία: «Την Κυριακή στέλνουμε ένα ισχυρό μήνυμα νίκης για να συνεχίσουμε τις μεγάλες μεταρρυθμίσεις που έχει ανάγκη η πατρίδα μας .»


 Τη Μεσσηνία επισκέφτηκε σήμερα κλιμάκιο με επικεφαλής τον Υφυπουργό Πολιτισμού και Βουλευτή Κορινθίας Χρίστο Δήμα, στο πλαίσιο των επισκέψεων της Νέας Δημοκρατίας, ενόψει των Ευρωεκλογών της 9ης Ιουνίου. Στο κλιμάκιο μετείχαν επίσης ο Βουλευτής Επικρατείας Γιώργος Σταμάτης, ο Γενικός Γραμματέας Οικονομικής Πολιτικής και Στρατηγικής του Υπουργείου Οικονομικών Γιώργος Χριστόπουλος, καθώς και δημοτικές τοπικές οργανώσεις του κόμματος.
 
Επισκέφτηκαν την Κυπαρισσία, τους Γαργαλιάνους και τα Φιλιατρά, όπου συζήτησαν σε

κεντρικούς δρόμους και καταστήματα εστίασης με πολίτες, αγρότες, εμπόρους και επιχειρηματικούς φορείς για το διακύβευμα των Ευρωεκλογών, μίλησαν για το Κυβερνητικό έργο και αντάλλαξαν απόψεις για διαφορά ζητήματα της καθημερινότητας και για θέματα που απασχολούν την τοπική κοινωνία.
 
Στα Φιλιατρά, το κλιμάκιο συναντήθηκε με εκπροσώπους της Τοπικής Αυτοδιοίκησης και Δημοτικούς Συμβούλους του Δήμου Τριφυλίας, όπου ειδικότερα συζήτησαν για την αναπτυξιακή δυναμική της ευρύτερης περιοχής, για τα έργα υποδομής που υλοποιούνται, την επιχειρηματική δραστηριότητα, για την εξέλιξη της τουριστικής περιόδου και για ζητήματα που αφορούν τον πρωτογενή τομέα και τα τοπικά προϊόντα.
 
Λίγο αργότερα, πραγματοποίησαν σύσκεψη εργασίας στην Πυροσβεστική Υπηρεσία Γαργαλιάνων. Ο κ. Δήμας ευχαρίστησε τις γυναίκες και τους άνδρες της Υπηρεσίας για το έργο που επιτελούν, προστατεύοντας με αυτοθυσία το περιβάλλον, την ανθρώπινη ζωή και τις περιουσίες των πολιτών. Κατά τη διάρκεια της σύσκεψης, μίλησαν για τη νέα πραγματικότητα που έχει φέρει η κλιματική κρίση και για την ετοιμότητα που βρίσκονται εν όψει ενός ακόμα θερμού καλοκαιριού.
 
Το κλιμάκιο μετέβη στην Καλαμάτα, όπου συναντήθηκε με τον Δήμαρχο κ. Θανάση Βασιλόπουλο, παρουσία μελών της Δημοτικής Αρχής και υπηρεσιακών στελεχών του Δήμου. Συζήτησαν για τις προοπτικές της πόλης της Καλαμάτας, την πολιτιστική δραστηριότητα αλλά και για τον σχεδιασμό έργων και δράσεων που υλοποιεί ή διεκδικεί ο Δήμος. Στο Δημαρχείο ο κ. Δήμας, συναντήθηκε επίσης με το Δ.Σ, στελέχη, συμβούλους και μέλη της κοινωφελούς επιχείρησης του Δήμου Καλαμάτας «Φαρίς». Πρόκειται για τον επίσημο φορέα πολιτικής του Δήμου στον άξονα του Πολιτισμού και της κοινωνικής πολιτικής. Παρουσίασαν τις δράσεις, το πρόγραμμα των εκδηλώσεων, τα Φεστιβάλ που είναι σε εξέλιξη και τις καλλιτεχνικές δομές της πόλης. Ο Υφυπουργός Πολιτισμού τους συνεχάρη για το έργο τους και για το πολιτιστικό αποτύπωμα που αποδίδουν στην τοπική κοινωνία.
 
Ο Υφυπουργός Πολιτισμού και Βουλευτής Κορινθίας Χρίστος Δήμας, κατά τη διάρκεια του κλιμακίου και των συζητήσεων που είχε με πολίτες της ευρύτερης περιοχής, επεσήμανε –μεταξύ άλλων- τα εξής:
 
«Την Κυριακή στέλνουμε όλοι μαζί ένα ισχυρό μήνυμα νίκης για τη Νέα Δημοκρατία. Για να συνεχίσουμε τις μεγάλες μεταρρυθμίσεις που έχει ανάγκη η πατρίδα μας, για να κάνουμε ακόμα πιο σταθερά βήματα μπροστά και ακόμα πιο κοντά στην Ευρώπη.

Θέλουμε η Ελλάδα να είναι πρωταγωνίστρια στις εξελίξεις που αφορούν το μέλλον της Ευρώπης. Η πατρίδα μας έχει ανακτήσει την αξιοπιστία της, έχει μπει για τα καλά στον δρόμο της ανάπτυξης και προσπαθεί κάθε μέρα να συγκλίνει όλο και πιο πολύ με την Ευρώπη σε όλους τους τομείς.
Πρέπει να όλοι μας συνειδητοποιήσουμε πως το διακύβευμα των Ευρωεκλογών είναι πολύ σημαντικό για την χώρα για τη ζωή μας και για το μέλλον μας.

Σας καλώ λοιπόν την Κυριακή να πάτε να ψηφίσετε, για να κάνουμε όλοι μαζί τη φωνή της Ελλάδας να ακουστεί ακόμα πιο δυνατά.»