Τετάρτη 1 Μαΐου 2024

Σε εξέλιξη δύο πολύ σημαντικά έργα τώρα στο Δερβένι.

  

 

Δύο πολύ σημαντικά έργα εξελίσσονται τώρα στο Δερβένι.
- Υλοποιούμε την κατασκευή του αποχετευτικού δικτύου για όλη την παραλιακή ζώνη του Δήμου μέχρι το Λουτρό, που μαζί με την αναβάθμιση σε τριτοβάθμιο του βιολογικού καθαρισμού Ξυλοκάστρου, θα συμβάλλει σημαντικά στην βελτίωση της ποιότητας ζωής των κατοίκων και στην προστασία του θαλάσσιου περιβάλλοντος. Μια διεκδίκηση του Δήμου μας για περισσότερα από είκοσι χρόνια για την οποία πετύχαμε την χρηματοδότηση και τώρα υλοποιούμε το έργο.
- Σε εξέλιξη βρίσκονται ήδη και οι εργασίες για την αποκατάσταση του κτιρίου του Ειρηνιδικείου. Ένα εμβληματικό κτίριο που η επαναλειτουργία και η ένταξη του στην ζωή του Δερβενίου θα προσφέρει σημαντικά οφέλη στην τοπική κοινωνία.
- Ταυτόχρονα εξελίσσεται και η διαδικασία για την υπογραφή σύμβασης της μελέτης της γέφυρας στον Ζαχολίτικο ποταμό, που είναι αναγκαία για να διεκδικήσουμε χρηματοδότηση για την κατασκευή του έργου.
Υποστηρίζουμε αποτελεσματικά τις δεσμεύσεις μας για τα έργα που είναι απαραίτητα στο Δερβένι και σε όλη την Δημοτική Ενότητα Ευρωστίνης.

 ΔΗΜΟΣ ΞΥΛΟΚΑΣΤΡΟΥ - ΕΥΡΩΣΤΙΝΗΣ