Παρασκευή 26 Απριλίου 2024

Η χρονιά τελειώνει και ο ΠΑΣ υποδέχεται τον Α.Ο. Πυλιου στο ΔΑΚ Κορίνθου. / Κάλεσμα του Γενικού αρχηγού στους φιλάθλους του ΠΑΣγια μια τελευταία φορά να χειροκροτήσουν τους πραγματικούς Πρωταθλητές εντός γηπέδου.

 Μπορεί να είναι εικόνα κείμενο που λέει "GEBONBLA Εθνική nPΩTAOЛИMA o LN MATCHDA MATOHDAY34 34 떡아-유) AN Ο.ΠΥΛΟΥ ΠΥΛΙΟΥ rhhhiisfi ΚΟΡΙΝΘΟΣ ΠΑΣ ΚΟΡΙΝΘΟΣ ΚΩΣ 1980 ΣΑΒΒΑΤΟ 27/4 I 16:00 ΔΑΚ KOPINOOY @PASKORINTHOS1963 KORINTHOS FC 1963"  

 

👉 34η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ
Η χρονιά τελειώνει και ο ΠΑΣ υποδέχεται τον Α.Ο. Πυλιου στο ΔΑΚ Κορίνθου.
👏 Η ομάδα μας προσκαλεί όλο τον φίλαθλο κόσμο της Κορινθίας να χειροκροτήσει τους παίκτες , το προπονητικό team και την Διοίκηση για όλη την φετινή πορεία και να δώσει ραντεβού για μια ακόμη καλύτερη που έρχεται!
🙏 Ευχαριστούμε για όλη την φετινή στήριξη και υποσχόμαστε ότι τα καλύτερα έρχονται.
Στηρίζουμε το όνειρο !
 
👉 ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΓΕΝΙΚΟΥ ΑΡΧΗΓΟΥ
Ο Γενικός Αρχηγός Τάσος Γιαμπουράνης θέλει να ευχαριστήσει τη Λεσχη Φιλων Κορινθος Θυρα 3 για την παρουσία και την στήριξη τους στην ομάδα μας , τόσο εντός όσο και εκτός έδρας .
Ευχαριστεί και όλο τον φίλαθλο κόσμο της Κορινθίας που στήριξε την προσπάθεια του ΠΑΣ και τους καλεί για μια τελευταία φορά να χειροκροτήσουν τους πραγματικούς Πρωταθλητές εντός γηπέδου.
📍 Ραντεβού το Σάββατο 16:00 στο ΔΑΚ Κορίνθου να αποχαιρετήσουμε όλοι μαζί την χρονιά όπως αξίζει στους παίκτες μας.