Πέμπτη 15 Φεβρουαρίου 2024

“Τύχη” είναι το στοιχείο που σχετίζεται με τη συμμετοχή μας σύμφωνα με την Μαρίνα Σάττι!

 “Τύχη” είναι το στοιχείο που σχετίζεται με τη συμμετοχή μας σύμφωνα με την Μαρίνα Σάττι!

Όλο περισσότερες λεπτομέρειες έρχονται στο φως της δημοσιότητας για την Ελληνική συμμετοχή κυρίως μέσα από δηλώσεις κατά τα γυρίσματα του video clip. Αυτή τη φορά, η Μαρίνα Σάττι, μίλησε στην κάμερα της εκπομπής της ΕΡΤ “Πρωίαν σε είδον”, και τον δημοσιογράφο Γιώργο Πασπαράκη. Η κάμερα της εκπομπής συνάντησε την Μαρίνα στο “Ωδείο Ηρώδου του Αττικού” κατά τη διάρκεια των γυρισμάτων.

Η εκπρόσωπος μας δήλωσε χαρούμενη και ότι προς το παρόν δεν είναι αγχωμένη για τον διαγωνισμό, αλλά θέλει για το κάθε βήμα που κάνει να είναι “on top”! Η ΕΡΤ δεν την προσέγγισε πρώτη φορά όπως δήλωσε, το είχαν συζητήσει και στο παρελθόν, αλλά δεν ένιωθε τότε έτοιμη για ένα τέτοιο βήμα, το οποίο αποτελεί τεράστια πρόκληση και για την ίδια. Επίσης, όλη αυτή η περίοδος την έχει βάλει σε μία “τάξη” για το πως θα έπρεπε να είναι η ζωή της σε σχέση με τη δουλειά της. Τέλος, αναφορικά με το τραγούδι της, το μόνο στοιχείο το οποίο έδωσε ήταν μία λέξη:

ΤΥΧΗ!

Μαρίνα Σάττι


Όπως αποκάλυψε χτες η ΕΡΤ, μέσα από το επίσημο δελτίο τύπου, το τραγούδι μας θα δοθεί στη δημοσιότητα μέσα από μία ειδική εκπομπή, στις 7 Μαρτίου! Την σκηνική επιμέλεια για τον διαγωνισμό  έχει αναλάβει ο Φωκάς Ευαγγελινός, τη χορογραφία και το movement direction ο Mecnun Giasar (Majnoon), ενώ το art direction οι NMR. Τέλος η επιμέλεια του video clip ανήκει στον Zac Dov Wiesel.

Διαβάστε περισσότερες πληροφορίες και ΕΔΩ!

Όπως αναφέρει το gpstomusic.gr, απόψε, Πέμπτη 15 Φεβρουαρίου 2024, στις 21:30 ώρα Ελλάδας, θα αναρτηθεί συνέντευξη της Μαρίνας Σάττι, στο κανάλι των Wiwibloggs στο YouTube ΕΔΩ!

Έχει ήδη αναρτηθεί στο Instagram σύντομο απόσπασμα της συνέντευξης: 

Υπενθυμίζουμε ότι η Ελλάδα διαγωνίζεται στο πρώτο μισό του Β’ Ημιτελικού στις 9 Μαϊου.

Μείνετε συντονισμένοι, ο χρόνος έχει, ήδη, αρχίσει να μετράει αντίστροφα!

Πηγή: gpstomusic.gr