Τρίτη 19 Δεκεμβρίου 2023

Dmitry Krasilov | Ο ξαφνικός θάνατος του χορευτή των Little Big συγκλονίζει τους fans της Eurovision!

Dmitry Krasilov | Ο ξαφνικός θάνατος του χορευτή των Little Big συγκλονίζει τους fans της Eurovision!


Μια απροσδόκητη είδηση ήρθε σήμερα να προκαλέσει συγκίνηση σε όσους παρακολουθούν τον διαγωνισμό της Eurovision και όχι μόνο. Ο Dmitry Krasilov, ένας ιδιαίτερος αγαπητός Ρώσος ηθοποιός, showman και χορευτής, κατέληξε στην ηλικία μόλις των 29 ετών.

Ο Dmitry – ο οποίος είχε το παρατσούκλι Puhlyashom – έγινε γνωστός στο ευρύ κοινό της Eurovision από το video clip του συγκροτήματος Little Big που συνόδευε την συμμετοχή τους για την Eurovision 2020 “UNO” – εκπροσωπώντας τη Ρωσία – η οποία ακυρώθηκε τελικά λόγω της πανδημίας. Οι χαρακτηριστικές του χορευτικές φιγούρες και ο γλυκός του χαρακτήρας αγαπήθηκαν από τους fans οι οποίοι συγκλονίστηκαν με την είδηση του θανάτου του.

Όπως αναφέρει το gpstomusic.gr, ο Dmitry δεν αισθανόταν καλά στην υγεία του από χθες καθώς επέστρεφε στο σπίτι του από τη δουλειά του και βρέθηκε νεκρός σήμερα στο διαμέρισμά του στη Μόσχα, σύμφωνα με τοπικά μέσα. Πληροφορίες επίσης αναφέρουν ότι είχε κάποια καρδιολογικά προβλήματα.

Το συγκρότημα Little Big με ανάρτησή του στο instagram μετέφερε στους θαυμαστές τους τη δυσάρεστη είδηση της απώλειας του δικού τους ανθρώπου, φίλου και συνεργάτη, του Dima όπως τον προσφωνούσαν:

Αδέλφια μας, λάβαμε πολύ δυσάρεστα νέα.
Έφυγε από τη ζωή ο Dmitry Krasilov, φίλος και χορευτής γνωστός σε εσάς από τα μουσικά βίντεο Uno, Sex Machine και Tacos.
Εκφράζουμε τα ειλικρινή μας συλλυπητήρια στην οικογένεια και τους φίλους του. Dima, θα μείνεις για πάντα στη μνήμη μας. Αναπαύσου εν ειρήνη.


Οι δύο leaders των Little Big, Prusikin και Tayurskaya, αμέσως μετά την εισβολή της Ρωσίας στην Ουκρανία το 2022, εγκατέλειψαν τη χώρα και στάθηκαν στο πλευρό της Ουκρανίας. Το video clip τους “UNO” που θα ήταν η συμμετοχή τους το 2020 έχει περισσότερες από 279 εκατομμύρια προβολές στο επίσημο κανάλι της Eurovision στο Youtube

Στον ιστότοπο του περιοδικού Forbes το 2020, οι αναγνώστες έφεραν στη δεύτερη θέση τον Dmitry Krasilov, στην ψηφοφορία για τους περισσότερο υποσχόμενους Ρώσους καλλιτέχνες κάτω των 30 ετών ανάμεσα σε 100 υποψηφίους. Ο Dmitry αστειευόταν συνεχώς ότι ο διαγωνισμός της Eurovision το 2020 που θα γινόταν στο Ρότερνταμ, ακυρώθηκε όχι λόγω της πανδημίας Covid-19, αλλά επειδή η Ρωσία θα κέρδιζε την πρώτη θέση!

Πηγή: gpstomusic.gr