Τετάρτη 6 Δεκεμβρίου 2023

ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΤΗΣ ΟΕΒΕ ΠΡΟΣ ΤΟΥΣ ΒΟΥΛΕΥΤΕΣ ΤΗΣ ΚΥΒΕΡΝΗΤΙΚΗΣ ΠΛΕΙΟΨΗΦΙΑΣ ΤΟΥ Ν. ΚΟΡΙΝΘΙΑΣ

 

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Στο πλαίσιο των ενεργειών μας κατά του φορολογικού νομοσχεδίου που εισάγεται στην ολομέλεια της Βουλής προς ψήφιση αποστείλαμε στους βουλευτές της κυβερνητικής πλειοψηφίας την ακόλουθη επιστολή και περιμένουμε την απάντησή τους σχετικά με το αν θα υπερψηφίσουν η όχι το εν λόγω νομοσχέδιο που οδηγεί σε λουκέτο τιε μικρομεσαίες επιχειρήσεις.

ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΠΡΟΣ ΤΟΥΣ ΒΟΥΛΕΥΤΕΣ ΤΟΥ Ν. ΚΟΡΙΝΘΙΑΣ

Η κυβέρνηση παρά τις συνεχόμενες κινητοποιήσεις, παραστάσεις, εκκλήσεις και τεκμηριωμένες τοποθετήσεις του συνόλου των φορέων που εκφράζουν τις μικρές και τις μικρομεσαίες επιχειρήσεις και τους ελεύθερους επαγγελματίες  καταθέτει προς ψήφιση στην Ολομέλεια της Βουλής το απαράδεκτο φορολογικό νομοσχέδιο που οδηγεί σε λουκέτο χιλιάδες μικρομεσαίες επιχειρήσεις. Είναι δεδομένο ότι τον πλούτο,  τον οποίο παράγουν οι χιλιάδες αυτές μικρές επιχειρήσεις, θα τον καρπωθούν οι μεγάλες επιχειρήσεις με τα αφορολόγητα –ως επί το πλείστον – υπερκέρδη και τους μισθούς πείνας. Η κυβέρνηση θέλει να μετατρέψει με βίαιο τρόπο όλους και όλες εμάς που κρατήσαμε ανοιχτά τα μαγαζιά και τις επιχειρήσεις μας για 14 ολόκληρα χρόνια κρίσης σε υπαλλήλους των 700 ευρώ, για να ενισχύσει τις μεγάλες επιχειρήσεις που αποτελούν τους προνομιακούς συνομιλητές της και επιβάλλουν τους όρους τους σε βάρος όλης της κοινωνίας και του κόσμου της εργασίας.

Επειδή δεν είμαστε διατεθειμένοι να δεχτούμε τον αφανισμό μας απαιτούμε από την κυβέρνηση να αποσύρει άμεσα το προς ψήφιση νομοσχέδιο και καλούμε τους βουλευτές του Νομού μας να το καταψηφίσουν. Περιμένουμε άμεσα τη δημόσια τοποθέτησή τους επί του θέματος.

Κόρινθος, 5/12/2023

                     Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ                                                  Ο ΓΕΝ. ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ

            ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ ΜΠΟΖΙΚΗΣ                              ΘΟΔΩΡΗΣ ΒΑΣΙΛΑΚΟΠΟΥΛΟΣ

 

 

Θοδωρής Βασιλακόπουλος