Παρασκευή 13 Οκτωβρίου 2023

Την Κόρινθο επισκέφθηκε ο Υποψήφιος Περιφερειάρχης Πελοποννήσου Δημήτρης Πτωχός

 

Ο Δημήτρης Πτωχός συνομίλησε με πολίτες και επαγγελματίες, ακούγοντας τα αιτήματά τους και παρουσιάζοντας το σχέδιό του για την αναβάθμιση της Κορινθίας και της Πελοποννήσου συνολικά.

https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEgTTo_i6CURGsVJEmL0qFo4CENq2JgxhSaSiDfnKjdWHSgHjnlncRkMYZnIGeV6wHEyy6SuQIjmsQ0R8g3AEHmvbWZ4CFcgOmB15kM4NyZ6Cf3HrG6ITdKgUi8gy0-dvgGP4NOxwzewvAno2YB58Dmg9EGUqR3H41YpUrYXf8rREge0nSSJhiCwyqzO85A/s320/IMG_20231013_105755.jpg  

Την Κορινθία και την Μεσσηνία άφησε τελευταίους σταθμούς για την προεκλογική του πορεία ο κ. Δημήτρης Πτωχός – Υποψήφιος Περιφερειάρχης Πελοποννήσου.

Ο κ. Πτωχός έχοντας μαζί του τον Υφυπουργό Πολιτισμού & Βουλευτή Κορινθίας κ. Χρίστο Δήμα
την Βουλευτή ΝΟΤΙΟΥ ΤΟΜΕΑ ΑΘΗΝΩΝ Άννα Καραμανλή και την Βουλευτή Κορινθίας κ. Μαριλένα Σούκουλη-Βιλιάλη και Υποψήφιους Περιφερειακούς Συμβούλους του Συνδυασμού του στην Π.Ε. Κορινθίας περπάτησαν στους Δρόμους της Πόλης & τα εμπορικά καταστήματα του κέντρου της Κορίνθου.

Ο κ. Πτωχός λίγες ώρες πριν ανοίξουν οι κάλπες δήλωσε:n ¨Συνεχίζουμε να κάνουμε αυτό που κάναμε όλη την προηγούμενη περίοδο, κάτι που αγκάλιασαν οι συμπολίτες μας και το οποίο μας δίνει αισιοδοξία για το τελικό αποτέλεσμα της ερχόμενης Κυριακής.

Πηγαίνουμε σε όλες τις περιφερειακές ενότητες, συναντάμε ξανά τους συμπολίτες μας, συζητάμε μαζί τους, ακούμε τις ανάγκες και τα προβλήματά τους και παρουσιάζουμε τις λύσεις που προτείνουμε.

Καλούμε όλους τους πολίτες του τόπου μας, είτε μας στήριξαν είτε προτίμησαν κάποιους άλλους συνδυασμούς, την Κυριακή 15 Οκτωβρίου να επιλέξουν την ανανέωση και να αποφασίσουμε να πάμε όλοι μαζί την Πελοπόννησο μπροστά¨