Σάββατο 23 Σεπτεμβρίου 2023

Super League 2: Ολυμπιακός Β' - Ηλιούπολη 0-0 Ισοπαλίες σε Καλλιθέα και Νέα Ευκαρπία

Super League 2: Ισοπαλίες σε Καλλιθέα και Νέα Ευκαρπία

Δίχως νικητή ολοκληρώθηκαν τα παιχνίδια της πρεμιέρας στη Super League 2 που διεξήχθησαν το Σάββατο (23/9). Ο Ολυμπιακός Β' και η Ηλιούπολη αναδείχθηκαν ισόπαλοι (0-0) στο ματς στον Ρέντη, με το οποίο άνοιξε η αυλαία στο πρωτάθλημα της Super League 2 Οι «ερυθρόλευκοι» του Αριέλ Ιμπαγάσα είχαν την κατοχή της μπάλας και περισσότερες τελικές προσπάθειες, αλλά και δοκάρι στο 26' σε κεφαλιά του Μπα έπειτα από σέντρα του Ανδρούτσου. Από την άλλη πλευρά, οι «κυανέρυθροι» του Νίκου Παντέλη ήταν ανταγωνιστικοί και είχαν τις δικές τους καλές στιγμές.

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ Β': Παπαδούδης, Μπα, Ανδρούτσος (80' Αργυρίου), Μπαγκαλιάνης, Σγουρός, Τσέλιος (80' Βλαχομήτρος), Αποστολόπουλος (72' Ι. Ιμπαγάσα), Κουτσίδης, Μαρίνος (72' Καράκουτης), Κωστή, Πινακάς (89' Συρμής).
ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ: Περιστερίδης, Ράμος, Μπάρμπαρο, Μπαρμπόσα, Ντέτλερ, Γκοτσούλιας, Μπαστακός (66' Μάντιτς), Τσαφταρίδης, Φουρλάνος, Παντελίδης (66' Φρίμπονγκ), Βασιλούδης.

Έπειτα από την λευκή ισοπαλία στον Ρέντη ανάμεσα στον Ολυμπιακό Β' και την Ηλιούπολη, λευκές ισοπαλίες καταγράφηκαν στο «Ελ Πάσο» ανάμεσα στην Athens Kallithea και την Παναχαϊκή (0-0) και στην Νέα Ευκαρπία, όπου αναμετρήθηκαν ο Μακεδονικός και ο Ηρακλής (0-0).

Στο πρώτο παιχνίδι, στην Καλλιθέα, οι γηπεδούχοι κυριάρχησαν, κατέγραψαν πολλές τελικές προσπάθειες, αλλά δεν λύγισαν τους αχαιούς, ενώ στο ντέρμπι της Θεσσαλονίκης οι δύο αντίπαλοι πρόσεξαν την άμυνά τους και αρκέστηκαν στην ισοπαλία.

 

Α’ ΟΜΙΛΟΣ
Σάββατο 23 Σεπτεμβρίου
Μακεδονικός - Ηρακλής 0-0
Κυριακή 24 Σεπτεμβρίου
16:00: AEL FC ARENA: ΑΕΛ - Καμπανιακός
16:00: Κοζάνης: Κοζάνη - Αιολικός
16:00: Καρδίτσας: Αναγέννηση Καρδίτσας - ΑΕΚ Β’
Δευτέρα 25 Σεπτεμβρίου
16:00: Μακεδονικού: ΠΑΟΚ Β’ - Απόλλων Πόντου
*** Δεν ορίστηκε το ματς Νίκη Βόλου - Αλμωπός Αριδαίας.
ΡΕΠΟ: Λεβαδειακός

Β’ ΟΜΙΛΟΣ
Σάββατο 23 Σεπτεμβρίου
Ολυμπιακός Β’ - Ηλιούπολη 0-0
Athens Kallithea - Παναχαϊκή 0-0
Κυριακή 24 Σεπτεμβρίου
13:00: Βουζουνεράκειο: Γιούχτας - Διαγόρας
16:00: OAKA: Παναθηναϊκός Β’ - Καλαμάτα
16:00: Λευκάδας: Τηλυκράτης - Αιγάλεω
20:00: Νεάπολης: Ιωνικός - Χανιά