Σάββατο 2 Σεπτεμβρίου 2023

Κατατέθηκε το ψηφοδέλτιο του συνδυασμού "ΔΥΝΑΜΗ ΠΡΟΟΠΤΙΚΗΣ " Δήμου Ξυλοκάστρου-Ευρωστίνης του Υπ. Δημάρχου Βλασίου Τσιώτο

 Μπορεί να είναι εικόνα 1 άτομο και κείμενο που λέει "# ΔΥΝΑΜΗ ΠΡΟΟΠΤΙΚΗΣ Υποψήφιος Δήμαρχος Ξυλοκάστρου-Ευρωστίνης Ξυλοκάστρου- လေေင Blams T ​ေ r0c ΠΡΟΧΩΡΑΜΕ ΜΑΖΙ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΚΑ" 

✒📃 Καταθέσαμε επίσημα το ψηφοδέλτιο του συνδυασμού μας ΔΥΝΑΜΗ ΠΡΟΟΠΤΙΚΗΣ για τις επερχόμενες δημοτικές εκλογές του Δήμου Ξυλοκάστρου-Ευρωστίνης.
💥 Ένα ψηφοδέλτιο εμπειρίας, ανανέωσης, υπευθυνότητας και αξιοπιστίας, το οποίο είναι έτοιμο και ικανό να συνεχίσει την παραγωγική πορεία της Δημοτικής Αρχής 2019-2023.
💪 Ένα ψηφοδέλτιο αντιπροσωπευτικό της δυναμικής του Δήμου μας, που απαρτίζεται από ανθρώπους όλων των παραγωγικών τάξεων, οι οποίοι μπορούν να εργαστούν με επιτυχία για την προοπτική του τόπου μας.
✌️ Είμαστε περήφανοι για την ομάδα της ΔΥΝΑΜΗΣ ΠΡΟΟΠΤΙΚΗΣ και ευχαριστούμε όλες και όλους για την εμπιστοσύνη και την συμμετοχή τους.
🎯 Το επόμενο χρονικό διάστημα θα εργαστούμε ακατάπαυστα ώστε σε κλίμα ηρεμίας, σεβασμού και ειλικρίνειας να ανανεώσουμε την εντολή εμπιστοσύνης την οποία μας έχουν προσφέρει οι δημότες.
🤝 Προχωράμε δημιουργικά ΜΑΖΙ!