Τετάρτη 19 Ιουλίου 2023

Δύσκολες στιγμές για τη Μπριζίτ Μπαρντό - Η κατάσταση της υγείας της

Δύσκολες στιγμές για τη Μπριζίτ Μπαρντό  Η κατάσταση της υγείας της 

 Αποτέλεσε το απόλυτο sex symbol, όμως ο χρόνος κυλά αδυσώπητα για όλους. Η Μπριζίτ Μπαρντό, η γυναίκα θεότητα, ταλαιπωρείται από αναπνευστικά προβλήματα. 

Ο σύζυγος της Γαλλίδας ηθοποιού, Bernard d’Ormale, επιβεβαίωσε την είδηση και περιέγραψε τι συνέβη λίγο μετά το περιστατικό που σημειώθηκε στην κατοικία τους στο Σεν Τροπέ. «Ήταν γύρω στις 9 π.μ. όταν η Μπριζίτ άρχισε να έχει πρόβλημα στην αναπνοή», είπε και συνέχισε: «η αναπνοή της ήταν πιο δυνατή από το συνηθισμένο, αλλά δεν έχασε τις αισθήσεις της. Ας πούμε ότι ήταν μία αναπνευστική κρίση».

Ο ίδιος εξήγησε ότι της χορηγήθηκε οξυγόνο και ότι η πυροσβεστική έμεινε εκεί για να την παρακολουθεί την πορεία της αναπνοής της για λίγη ώρα. «Ο σφυγμός της είναι εντάξει, η καρδιά της είναι εντάξει και η αρτηριακή της πίεση είναι καλή, αλλά τα πράγματα είναι ακόμη εύθραυστα», επεσήμανε ο σύζυγός της. 

«Όπως όλοι οι άνθρωποι μιας συγκεκριμένης ηλικίας, δεν αντέχει άλλο τη ζέστη. Συμβαίνει στα 88, δεν πρέπει να κάνει περιττές κινήσεις που την κουράζουν», είπε μεταξύ άλλων ο Μπερνάρ ντ’ Ορμάλ, ο οποίος ήταν καθησυχαστικός, σύμφωνα με τα γαλλικά ΜΜΕ. 

Τον περασμένο Μάιο, είχε επικρατήσει σύγχυση στη Γαλλία μετά το δημοσίευμα της France Dimanche ότι η Μπριζίτ Μπαρντό νοσηλευόταν στο νοσοκομείο σε ανησυχητική κατάσταση. Η ίδια η «μπεμπέ» διέψευσε το δημοσίευμα, λέγοντας ότι «θα ήθελα να τους καθησυχάσω όλους. Είμαι πολύ καλά. Ο Τύπος δημιούργησε ένα σκάνδαλο για κάτι που μου συνέβη τον Ιανουάριο και σήμερα κάνουν τόση φασαρία γι’ αυτό».