Τρίτη 9 Μαΐου 2023

Η ελληνική αποστολή ποζάρει στο Τυρκουάζ Χαλί της Eurovision 2023! [PHOTOS & VIDEO]

 https://ogaegreece.com/wp-content/uploads/2023/05/Turquoise_carpet_2023_74gg.jpg

H στιγμή που η σκληρή δουλειά, οι εντατικές πρόβες, το άγχος και η αγωνία κάνουν μια παύση ήρθε για τις αποστολές των χωρών που συμμετέχουν στη Eurovision 2023 το απόγευμα της Κυριακής 8 Μαΐου. Πριν τη μεγαλοπρεπή Τελετή Έναρξης και τη δεξίωση που ακολούθησε, που έγιναν στο St. George’s Hall, μακριά από το κοινό και τις τηλεοπτικές κάμερες, προηγήθηκε η παρέλαση στο Τυρκουάζ Χαλί και ο πόζες για τους δημοσιογράφους.

Εκεί βρέθηκε σύσσωμη η ελληνική αποστολή, για να στηρίξει τον Βίκτωρα Βερνίκο, όπως άλλωστε το πράττει όλες αυτές τις μέρες. Ας δούμε τι δήλωσε ο Βίκτωρας στους οικοδεσπότες δημοσιογράφους κι ας απολαύσουμε τις αποκλειστικές φωτογραφίες, από τους ρεπόρτερ του OGAE Greece, οι οποίοι είχαν πάρει από νωρίς τη θέση τους στο Τυρκουάζ Χαλί!

Δείτε φωτογραφίες και βίντεο εδώ: ogaegreece.com  


Οι τεχνικές πρόβες και των 37 χωρών που λαμβάνουν μέρος στον 67ο διαγωνισμό τραγουδιού της Eurovision στο Λίβερπουλ ολοκληρώθηκαν χθες με επιτυχία και μετά τη μεγαλοπρεπή τελετή έναρξης, το λεγόμενο τυρκουάζ χαλί, είμαστε έτοιμοι για τα καλά για την εβδομάδα του διαγωνισμού.

Όσοι μας διαβάζετε πιστά καθόλη την διάρκεια της φετινής χρονιάς έχετε δει τα άρθρα μας σχετικά με τις αποδόσεις των στοιχηματικών εταιρειών για το νικητή της Eurovision 2023 – και όχι μόνο – και πώς αυτές διαμορφώνονται συν τω χρόνω.

 Ειδικά φέτος, μέσα από την ειδική σελίδα (δείτε εδώ) στην αγγλική έκδοση του site μας, είχατε την ευκαιρία να παρακολουθείτε καθημερινά τις μεταβολές στις αποδόσεις.

Ευκαιρία λοιπόν, να δούμε πώς έχουν διαμορφωθεί οι αποδόσεις των χωρών μετά τις τεχνικές τους πρόβες και λίγο πριν ξεκινήσουν, αύριο Δευτέρα, οι γενικές πρόβες, με εκείνη του Πρώτου Ημιτελικού να έχει σειρά.

Διαβάστε αναλυτικά για τα στοιχήματα πως έχουν διαμορφωθεί μέχρι στιγμής: ogaegreece.com  


BREAKING NEWS: Φαίνεται ότι η αλλαγή που ανακοινώθηκε πριν από λίγο μέσα από την dress rehearsal του πρώτου ημιτελικού για τον τρόπο ανακοίνωσης των φιναλίστ, δεν έπεισε ούτε το κοινό αλλά ούτε την ίδια την EBU. Με ανακοίνωση της η ίδια η EBU, επιστρέφει στον παλαιό τρόπο ανακοίνωσης των αποτελεσμάτων. Συγκεκριμένα:

“After trying a new system of presenting the qualifying countries in Dress Rehearsal 1 of the First Semi-Final of the Eurovision Song Contest 2023 it was decided by the production team to revert back to the previous reveal sequence used in recent years with artists learning whether they will progress to the Grand Final together with their delegations in the Green Room. Whilst this change will not now be implemented this year there are other innovations in the show for viewers to look forward to.”

Eurovision Song Contest – EBU

Έτσι λοιπόν η ανακοίνωση των φιναλίστ θα πραγματοποιηθεί όπως γινόταν κανονικά μέχρι και πέρσι, μέσα από το green room. Αν και αυτή η αλλαγή δεν προχώρησε, στην ίδια ανακοίνωση αναφέρουν για αλλαγές που έρχονται στον διαγωνισμό.

ΠΗΓΗ: ogaegreece.com