Δευτέρα 27 Φεβρουαρίου 2023

«Μάθε μπαλίτσα από τον άρχοντα» - Πρόεδρος έδωσε αναγκαστική άδεια σε προπονητή και πήρε τη θέση του

 «Μάθε μπαλίτσα από τον άρχοντα»  Πρόεδρος έδωσε αναγκαστική άδεια σε προπονητή και πήρε τη θέση του 

Ο πρόεδρος... τρελάθηκε στη Σιόν. Ο καταποντισμός του ελβετικού κλαμπ στο πρωτάθλημα (προτελευταία, ισόβαθμη με την ουραγό) έχει φτάσει οπαδούς και διοίκηση στο αμήν και ο ισχυρός άνδρας του κλαμπ, Κρίστιαν Κονσταντέν παίρνει δραστικά, πλην όμως πρωτοφανή μέτρα για να γυρίσει τον διακόπτη της ομάδας: αναλαμβάνοντας ο ίδιος χρέη προπονητή για μία εβδομάδα! 

Ο επί μια 20ετία αμφιλεγόμενος ως προς τις μεθόδους του διοικητικός ηγέτης της ομάδας του Μάριο

Μπαλοτέλι, έθεσε σε αναστολή από τα καθήκοντά του τον τεχνικό της ομάδας, Φάμπιο Σελεστίνι μετά την πρόσφατη βαριά ήττα από τη Σεν Γκάλεν (4-0) και μέσω της επίσημης ιστοσελίδας ανακοινώθηκε πως θα κοουτσάρει ο ίδιος την ομάδα στον προσεχή νοκ-άουτ προημιτελικό του Κυπέλλου Ελβετίας και στο ματς πρωταθλήματος το Σαββατοκύριακο, αμφότερα απέναντι στη Λουγκάνο. 

Μπορεί τα παραπάνω να μοιάζουν πρωτάκουστα στον μέσο φίλαθλο, αλλά η αλήθεια είναι πως πρόκειται για κάτι… light από τον Κονσταντέν σε σχέση με αυτά που έχει κάνει στο παρελθόν.

Μεταξύ άλλων, ο 65χρονος παράγοντας δέχθηκε ποινή 14μηνου αποκλεισμού από το ποδόσφαιρο το 2017 επειδή επιτέθηκε στον Ελβετό προπονητή, Ρολφ Φίνγκερ, απομάκρυνε εννέα ποδοσφαιριστές το 2020 οι οποίοι αρνήθηκαν να δεχθούν περικοπές στον μισθό τους εν μέσω πανδημίας, ενώ συνολικά την τελευταία 20ετία έχει αλλάξει πάνω από 40 προπονητές!