Τρίτη 21 Φεβρουαρίου 2023

Ανακοίνωση της Προοδευτικής Περιγιαλίου για όσα διαδραματίστηκαν στο αγώνα της με την Περαχώρα

Δεν υπάρχει διαθέσιμη περιγραφή για τη φωτογραφία. 


Επίσημη ανακοίνωση εξέδωσε η Διοίκηση της Προοδευτικής Περιγιαλίου για όσα διαδραματίστηκαν κατά τον αγώνα της στο πρωτάθλημα   με τον ΑΟ Περαχώρας στο γήπεδο του Άσσου την Κυριακή 19 Φεβρουαρίου 2023.

Η ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

Η ομάδα μας σε μια προσπάθεια αποκατάστασης της αλήθειας για τα όσα έχουν συμβεί αλλά και όσα γράφτηκαν από μέσα κοινωνικής δικτύωσης μετά τον αγώνα έχει να απαντήσει τα εξής:
Καταγγέλλει την απαράδεκτη διαιτησία του αγώνα για τα πολλά και συνεχόμενα λάθη τα οποία οδήγησαν στην αλλοίωση του αποτελέσματος τα κυριότερα από αυτά είναι η ακύρωση του γκολ της Προοδευτικής όταν κέρδιζε τον αγώνα με 2-1 και πήγε να κάνει το 3-1 κατά την γνώμη των διαιτητών το γκολ ήταν οφσάιντ.


Στη συνέχεια δέχτηκε ένα αντικανονικο τέρμα με το χέρι το οποίο ακόμα και οι ΑΝΤΙΠΑΛΟΙ παραδέχτηκαν ότι έγινε με το ΧΕΡΙ κάνοντας το 2-2 για να έρθει και το 2-3 στο τελείωμα του αγώνα με το τρίτο γκολ της Περαχώρας να είναι 3 έως 4 μέτρα καθαρό οφσάιντ. Αυτά για το αγωνιστικό κομμάτι.
Στην επίθεση που λέει ότι δέχθηκε ο επόπτης έχουμε να αναφέρουμε ότι με μάρτυρες που ήταν παρών ουδέποτε χτυπήθηκε και γρονθοκοπήθηκε. Το να τον έσπρωξαν και να τον έβρισαν είναι κάτι που το καταδικάζει και το σωματείο μας ότι δεν έπρεπε να συμβεί.
Άλλωστε οι παράγοντες της διοίκησης του Περγιαλιου ήταν αυτοί που οδήγησαν το διαιτητή στα αποδυτήρια το οποίο αναφέρεται και στο φύλλο αγώνος.
Αν ήθελαν τα πράγματα να εκτροχιαστούν δεν θα προστάτευαν τους διαιτητές.
Τέλος η ομάδα μας τα τρία τελευταία χρόνια είναι κάτοχος του κυπέλλου ήθους από την ΕΠΣ ΚΟΡΙΝΘΙΑΣ το οποίο σημαίνει ότι 3 χρόνια κανείς ποδοσφαιριστής μας δεν έχει φάει μια κόκκινη κάρτα δεν σας κάνει εντύπωση πως σε ένα παιχνίδι έφαγε 2 κόκκινες.
Η ομάδα μας θα ασκήσει κάθε νόμιμο δικαίωμα που έχει προς αποκατάσταση της αλήθειας
με ότι αυτό συνεπάγεται για τις ανακρίβειες που έχουν διαρρεύσει στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

Α.Ο. ΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΗ ΠΕΡΙΓΙΑΛΙΟΥ