Δευτέρα 20 Φεβρουαρίου 2023

Ατρόμητος – Λεβαδειακός 1-0: Ελπίζουν για πλέι οφ στο Περιστέρι

 Ατρόμητος – Λεβαδειακός 1-0: Ελπίζουν για πλέι οφ στο Περιστέρι 

Σε μια αναμέτρηση όπου τόσο ο Ατρόμητος, όσο και ο Λεβαδειακός χρειάζονταν τους βαθμούς για διαφορετικούς λόγους, η ομάδα του Περιστερίου επικράτησε με 1-0 και εξακολουθεί να ελπίζει πως θα προλάβει το τρένο των πλέι οφ, κυνηγώντας τον Άρη και τον Βόλο. Οι γηπεδούχοι ήταν καλύτεροι σε όλη τη διάρκεια του ματς και έφθασαν δίκαια στην νίκη χάρη στο γκολ του Ρουμάνου Ροτάριου, στο 33’. Είχαν επιπλέον ευκαιρίες και δοκάρι στο 83’ με τον Αγκιμπού Καμαρά για να αυξήσουν το σκορ,

αλλά ακόμα και έτσι η δουλειά έγινε για την ομάδα του Κρις Κόλμαν.

Από την άλλη πλευρά ο Λεβαδειακός περιορίστηκε σε παθητικό ρόλο, στοχεύοντας πρωτίστως στην ισοπαλία. Ακόμα και όταν δέχθηκαν το γκολ οι βοιωτοί δεν είχαν τον τρόπο να αντιδράσουν, ενώ τα πράγματα έγιναν πολύ δύσκολα για αυτούς με την αποβολή του Βήχου, που φορτώθηκε δύο κίτρινες σε ισάριθμα λεπτά. Θα μπορούσαν βέβαια από… τερτίπια της μπάλας να «κλέψουν» τον βαθμό οι παίκτες του Γιάννη Πετράκη στο ντεμπούτο του, όταν στο 86’ ο Λιάγκας με καφαλιά από κοντά νικήθηκε από τον γκολκίπερ Γιαννιώτη.

ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ (Κρις Κόλμαν): Γιαννιώτης, Κεσχρίντα, Χατζηϊσαΐας, Στρούγγης, Αθανασίου, Έρλινγκμαρκ (76’ Οικονομίδης), Γκονζάλες, Ροτάριου, Αγκιμπού, Ρομπάιγ (61’ Τζοβάρας), Τζαβίδας (λ. τ. 50’ Κιάρτανσον).
ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟΣ (Γιάννης Πετράκης): Γκροφ, Ντεντάκης, Τσάπρας, Παζ, Παναγιώτου (46’ Βήχος), Μεχία (46’ Σκβάρκα-61’ Λιάγκας), Νίκας, Νταμπό, Γιαννιώτας (72’ Σαχπεκίδης), Βρακάς (80’ Σακό), Γερεμέγεφ.