Παρασκευή 20 Ιανουαρίου 2023

Κύπελλο Κορινθίας ( Γ΄ φάση) : Τενεάτης , Ολυμπιακός Άσσου , Αγ. Θεόδωροι και Ηρακλής Λεχαίου προκρίθηκαν στα προημιτελικά .

Με την διεξαγωγή την Τετάρτη 18/1/23 των 4 πρώτων αγώνων ξεκίνησε η Γ΄ φάση του Κυπέλλου Κορινθίας, η οποία θα ολοκληρωθεί με τους υπόλοιπους αγώνες την Τετάρτη 25/1/23.

Στα Αθίκια ο Τενεάτης συνέτριψε με 7 - 0 τον Παννεμεατκό και προκρίθηκε στην Δ΄ (προημιτελική) φάση του Κυπέλλου. Στον Άσσο ο τοπικός Ολυμπιακός με το μίνιμουμ σκορ απέκλεισε από την διοργάνωση τον Ατρόμητο Χιλιομοδίου.

Στους Αγίους Θεοδώρους οι "Άγιοι" μετά από ισόπαλο αποτέλεσμα ( 1 - 1) στην κανονική διάρκεια του αγώνα , με τον ΑΟ Ζευγολατιού, κατόρθωσαν και πήραν την πρόκριση στην παράταση με σκορ 4 -  2. 

Τον αποκλεισμό στο Ξυλόκαστρο γνώρισε ο Πανκαμαεριακός που έχασε με το ευρύ 2 - 5 από τον Ηρακλή Λεχαίου.

Έτσι οι 4 ομάδες που πέρασαν  στην επόμενη ( Δ) φάση του Κυπέλλου Κορινθίας είναι: ο Τενεάτης Αθικίων , ο Ολυμπιακός Άσσου, οι Άγιοι Θεόδωροι και ο Ηρακλής Λεχαίου.

Το παλζ θα ολοκληρωθεί την Τετάρτη 25/1/23 με την διεξαγωγή των υπολοίπων 4 αγώνων του προγράμματος.

Στο "ΘΩΔΕΙΟΝ" Στάδιο ο Ολυμπιακός Λουτρακίου αγωνίζεται με τον Πέλοπα Κιάτου, ενώ ο ΠΑΣ Κόρινθος μετά από το πρωτάθλημα μάχεται και πάλι στο Πετρί κόντρα στην τοπική Θύελλά.

Στο "ΚΩΣΤΑΣ ΒΥΖΑΣ" ο Αστέρας Δερβενίου μάχεται στο κλασικό ντέρμπι της Δυτικής Κορινθίας με τον Ηρακλή Ξυλοκάστρου, ενώ τέλος στο Λέχαιο ο Κύψελος Κορίνθου αντιμετοπίζει την Θύελλα Κάτω Διμηνιού