Τετάρτη 16 Νοεμβρίου 2022

Άγρια ληστεία με απειλή για απαγωγή παιδιού στα Μακρύσια Ηλείας – Σακάταψαν στο ξύλο τη νεαρή μητέρα του

Η εγκληματικότητα οργιάζει στην Ηλεία, με τη ληστεία που σημειώθηκε στα Μακρίσια, να κάνει επιτακτική όπως λένε οι κάτοικοι του χωριού, την ενίσχυση της αστυνομικής παρουσίας στην περιοχή τους. Θύματα στο χτύπημα μια 38χρονη μητέρα που βρισκόταν στο σπίτι, με το ανήλικο παιδί της. Οι δράστες μπήκαν μέσα, άρχισαν να την χτυπούν και μάλιστα για να την αναγκάσουν να τους δώσει τα χρήματα που υπήρχαν, την απείλησαν ότι θα φύγουν με το παιδί της.

Άγρια ληστεία σημειώθηκε σε σπίτι στα Μακρίσια, στην Ηλεία. Οι ληστές, μπήκαν σε σπίτι όπου εκείνη την ώρα ήταν μία 38χρονη μητέρα με το παιδί της, τους απείλησαν να δώσουν ό, τι χρήματα είχαν και ξυλοκόπησαν τη μητέρα.

Σύμφωνα με πληροφορίες της ΕΡΤ, ο σύζυγος της γυναίκας απουσίαζε εκείνη την ώρα από το σπίτι. Οι θρασύτατοι ληστές μάλιστα, επείλησαν την γυναίκα ότι θα της πάρουν το παιδί, αν δεν τους δώσει τα χρήματα.

Η γυναίκα φοβήθηκε για την ζωή του παιδιού της και έδωσε στους δύο ληστές το ποσό των 2.500 ευρώ. Οι δύο κουκουλοφόροι ληστές τράπηκαν σε φυγή. Προανάκριση διενεργεί το αστυνομικό τμήμα Μακρισίων