Τρίτη 2 Αυγούστου 2022

ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ: Δίπλα σε κάθε Πολίτη - Σε κάθε πόλη, σε κάθε γειτονιά

  

Αξιότιμα μέλη της Νέας Δημοκρατίας,

Σε αυτό το ενημερωτικό newsletter της Νέας Δημοκρατίας, παρουσιάζουμε συνοπτικά τα πεπραγμένα του κόμματος κατά το διάστημα του Μαΐου 2022 μέχρι και σήμερα.

Αυτούς τους τρεις μήνες συνεχίζουμε τη δράση μας με στόχο να κάνουμε τη Νέα Δημοκρατία ένα κόμμα πιο ανοιχτό, πιο προοδευτικό, πιο σύγχρονο, ψηφιακό. Ένα κόμμα που θα δίνει ίσες ευκαιρίες, ένα κόμμα σε κίνηση, ένα κόμμα πρότυπο και ουσιαστικά πολιτικό. Τρεις μήνες που ξεκίνησαν με το 14ο Συνέδριο του κόμματός μας δίνοντάς μας το έναυσμα να συνεχίσουμε να βρισκόμαστε «Δίπλα σε κάθε πολίτη».

Τρεις μήνες γεμάτοι επισκέψεις σε γειτονιές της Αττικής και σε νομούς όλης της Ελλάδας, συναντήσεις με στελέχη του κόμματός μας, συλλόγους της κοινωνίας των πολιτών και παραγωγικούς φορείς, πολιτικές ακαδημίες με κορυφαία στελέχη της Κυβέρνησης και ανοιχτές εκδηλώσεις σε όλη την Ελλάδα.

Βρεθήκαμε στο Συνέδριο του ΕΛΚ στο Ρότερνταμ, στην Κύπρο, στους νομούς Ιωαννίνων, Φθιώτιδας, Θεσσαλονίκης, Λακωνίας, Κέρκυρας ενώ στο Λεκανοπέδιο Αττικής επισκεφτήκαμε τους Δήμους Αμαρουσίου, Αιγάλεω, το 4ο Δημοτικό Διαμέρισμα του Δήμου Αθηναίων, τους Δήμους Αγίων Αναργύρων- Καματερού και Γλυφάδας.

Δείχνοντας την έμπρακτη αλληλεγγύη μας απέναντι στον δοκιμαζόμενο Ουκρανικό λαό βρεθήκαμε στη Δομή Φιλοξενίας Εκτοπισθέντων Ουκρανών στην Ελευσίνα προσφέροντας παιχνίδια στα παιδιά που φιλοξενούνται στην Δομή.

Βρεθήκαμε στις εγκαταστάσεις της φαρμακοβιομηχανίας UNI-Pharma και στο μηχανοστάσιο της ΟΣΥ στα Άνω Λιόσια.

Διοργανώσαμε ανοιχτές εκδηλώσεις για τα ζητήματα προστασίας του πολίτη, οικογενειακής πολιτικής, υγείας, ενδυνάμωσης των γυναικών και το πρόγραμμα Smart Cities, αλλά και οι Γραμματείες του κόμματος διοργάνωσαν μεταξύ άλλων εκδηλώσεις για το Ταμείο Ανάκαμψης και τα χρηματοδοτικά εργαλεία που δίνουν ανάσα στην οικονομία και τις προκλήσεις της ειδικής αγωγής.

Ταυτόχρονα, κλιμάκια μελών της Κυβέρνησης βρέθηκαν σε 15 διαφορετικούς νομούς της χώρας με στόχο την άμεση επαφή με τους πολίτες και την προβολή του έργου της Κυβέρνησης.

Στόχος μας είναι να βρισκόμαστε διαρκώς στο πλευρό των πολιτών, ακούγοντας και καταγράφοντας τις ανάγκες τους, αναδεικνύοντας παράλληλα το έργο της Κυβέρνησης και του Πρωθυπουργού και Προέδρου μας Κυριάκου Μητσοτάκη. Αυτό θα συνεχίσουμε να κάνουμε, μιλώντας αδιάκοπα στους συμπολίτες μας για τα όσα έχει καταφέρει μέσα σε τρία χρόνια αυτή η Κυβέρνηση, ζητώντας τους να μας κρίνουν για το έργο μας και όσα έχουμε καταφέρει να αλλάξουμε.

Δείτε το βίντεο στο YouTube