Δευτέρα 8 Αυγούστου 2022

ΤΟ ΑΔΙΑΧΩΡΗΤΟ ΣΤΟ ΔΕΡΒΕΝΙ: Χιλιάδες κόσμος στη συναυλία του Βασίλη Παπακωνσταντίνου στο 7ο Φεστιβάλ Ευρωστίνης.

Ναι ήσαν εκεί!!! ήσαν εκεί στο παλιό γυμναστήριο  του Δερβενίου , όπου γέμισε ασφυχτικά από νέους γέρους ,παιδιά , για να απολαύσει από κοντά και να τραγουδήσει μαζί του , τον πάντα σε εγρήγορση,  «αιώνιο έφηβο» Βασίλη Παπακωνσταντίνου. 

Ο Βασίλης Παπακωνσταντίνου ήταν ο μεγάλος καλεσμένος του 7ου Φεστιβάλ Ευρωστίνης που  οργάνωσε ο Πολιτιστικός Σύλλογος Ευρωστίνης ΕΥ ΖΗΝ.

Ο Βασίλης στη σκηνή  μας τραγουδήσει με τη χαρακτηριστική φωνή του, το έντονο συναίσθημά του και την τρυφερή του διάθεση όλα όσα αγαπάμε, μας συγκινούν, μας ξεσηκώνουν. Τα ερωτικά του, τα πιο ροκ κομμάτια του, τις μπαλάντες, τα κοινωνικά του τραγούδια. 

Και από κάτω  μαζευτήκαν όλοι -μικροί και μεγάλοι- και  έγιναν ένα. Κάτι που μόνο εκείνος καταφέρνει με την αυθεντική του παρουσία που συγκινεί γενιές και γενιές και μια πορεία  με αμέτρητους δίσκους, μεγάλες επιτυχίες και θρυλικές συναυλίες, μια πορεία που έχει σημαδέψει τις ζωές όλων μας.

Ο Βασίλης Παπακωνσταντίνου, μαζί  του οι μόνιμοι συνεργάτες, ο Αντρέας Αποστόλου στις ενορχηστρώσεις, καθώς και οι Μαίρη  Μπρόζη και  Απόστολος Μόσιος, απόψε βούτηξε για χάρη του μουσικόφιλου κοινού του Δερβενίου και όχι μόνον,  στην ατέλειωτη δισκογραφία του όπου διάλεξε  και  τραγούδησε τα «διαμάντια», τα τραγούδια «σταθμούς» και όλα τα αγαπημένα του όπως 

Το ένα τ΄άλογο - Το σαπιοκάραβο 

τα παιδικα μας ονειρα