Σάββατο 6 Αυγούστου 2022

Όταν ο Αλέξης Τσίπρας θα έφερνε το Μουντιάλ 2030 στην Ελλάδα με Ρουμανία, Σερβία, Ρουμανία (μυθιστόρημα)

 

Ωπα, τι έγινε; Η Ελλάδα πάει μαζί με την Σαουδική Αραβία, και την Αίγυπτο να βάλουν συνυποψηφιότητα για το Μουντιάλ του 2030; Και τον Αλέξη τον Τσίπρα τον ρωτήσανε;
Που κολλάει ο Αλέξης με το Μουντιάλ; Κολλάει και παρακολλάει. Σ’ αυτή την πολυεπίπεδη πολιτική που ασκούσε ο Αλέξης όταν ήταν στην εξουσία, είχε

συμφωνήσει με την Ρουμανία, την Σερβία και την Βουλγαρία, για να θέσουν μαζί υποψηφιότητα για το ίδιο Μουντιάλ, του 2030.
Και δώστου βάρτου οι δηλώσεις του Αλέξη. Ότι το ποδόσφαιρο ενώνει τους λαούς και άλλα τέτοια όμορφα. Και κοντραμπάσο οι φωτογραφίες με τον Σέρβο πρωθυπουργό Βούτσιτς, τον Μπορίσοφ από την Βουλγαρία και την Ντάντσιλα από την Ρουμανία.
Μιλάμε για φοβερές συμμαχίες τώρα. Μόλις ακούγανε στην FIFA ότι αυτές οι χώρες θέλουν Μουντιάλ, αμέσως θα το ακουμπούσανε.
Κι όταν ήρθε ο Αλέξης στην Ελλάδα, ανέθσε, λέει σε μια επιτροπή να μελετήσει το θέμα και να φτιάξει φάκελο. Που είναι αυτή η επιτροπή και που ο φάκελος; Μπας και τον έχει ο πρώην πρόεδρος της ΕΠΟ Ευάγγελος Γραμμένος πουθενά; Όχι τίποτα άλλο, αλλά καμάρωνε ο Βάγγος βλέποντας τον Τσίπρα να μιλάει για Μουντιάλ και για κουραφέξαλα.
Δηλαδή, ο Μητσοτάκης κάνει κονέ με τους Σαουδάραβες και τους Αιγύπτιους για το Μουντιάλ του 2030 και ο Αλέξης με τα φτωχοβαλκάνια. Τεράστια επιτυχία.

iapopsi.gr