Τετάρτη 27 Ιουλίου 2022

Ολυμπιακός: Με το βλέμμα στα αστέρια και με μόνο στόχο την νίκη υποδέχεται απόψε την Μακάμπι Χάιφα

Ολυμπιακός: Με το βλέμμα στα αστέρια 

Ώρα πρόκρισης για τον Ολυμπιακό! Οι πρωταθλητές υποδέχονται την Μακάμπι Χάιφα (22:00) με στόχο την νίκη που θα τους δώσει το εισιτήριο για τον 3ο προκριματικό γύρο του Champions League.

Το 1-1 του Ισραήλ ουσιαστικά καθιστά τελικό το παιχνίδι καθώς αμφότερες οι ομάδες θέλουν μόνο νίκη για να εξασφαλίσουν την πρόκριση, καθώς δεν μετρά το εκτός έδρας γκολ και η ισοπαλία οδηγεί στην παράταση και στα πέναλτι.

Ο Πέδρο Μαρτίνς αναμένεται να παρατάξει τους Βατσλίκ, Βρσάλικο, Σισέ, Μανωλά, Ρέαμπτσιουκ, Εμβιλά, Κανέ, Ζινκερνάγκελ, Μασούρα, Αμπουμπακάρ Καμαρά και Τικίνιο ενώ θέσεις διεκδικούν οι Σωκράτης Παπασταθόπουλος, Μαντί Καμαρά και Ελ Αραμπί.

Η ενδεκάδα της Μακάμπι σε 4-3-3 αναμένεται να έχει τους Κοέν, Σούντγκρεν, Πλάνιτς, Γκόλντμπεργκ, Κορνού, Μοχάμεντ, Αμπού Φανί, Τσέρι, Χαζίζα, Πιερό και Ντέιβιντ ή Ατζίλι.

Την αναμέτρηση των Πειραιωτών με τους Πρωταθλητές Ισραήλ θα διευθύνει ο Πολωνός Ντάνιελ Στεφάνσκι, όπως ανακοίνωσε η UEFA. Ο 45χρονος διαιτητής θα έχει βοηθούς τους συμπατριώτες του, Ντόουλ Γκόλις και Μίχαλ Ομπούκοβιτς, ενώ τέταρτος διαιτητής θα είναι ο Τόμας Βάιντα.

Υπενθυμίζουμε ότι σε αυτήν την φάση του Champions League, δεν υπάρχει VAR.

«Οι παίκτες μας θα είναι σε καλύτερη κατάσταση. Εχουμε δουλέψει πολύ τις τελευταίες ημέρες. Η προσέγγισή μας θα είναι διαφορετική και με τον κόσμο δίπλα μας θα προσπαθήσουμε να εκμεταλλευτούμε τα αδύνατα σημεία της Μακάμπι.

Να πιέσουμε ψηλά. Τα πράγματα θα είναι εντελώς διαφορετικά σε σχέση με το πρώτο παιχνίδι», δήλωσε ο Πέδρο Μαρτίνς στη χθεσινή συνέντευξη Τύπου.

Ο Μπαράκ Μπακχάρ με την σειρά του ανέφερε: «Δεν υπάρχει αμφιβολία ότι το πρώτο παιχνίδι είχε μεγάλη σημασία. Ξέρουμε φυσικά πως θα παίξουμε με μία πολύ καλή ομάδα στο γήπεδό της. Όμως πραγματικά πιστεύουμε πως τα πάντα είναι ανοιχτά. Είναι σαν να είναι ένας τελικός Κυπέλλου και πιστεύουμε πως τα πάντα μπορούν να συμβούν».

Τέλος, ο κόσμος του Ολυμπιακού αναμένεται να δώσει δυναμικό "παρών" στο φαληρικό γήπεδο προκειμένου να ωθήσει τους ερυθρόλευκους στην πρόκριση.