Πέμπτη 19 Μαΐου 2022

Στην Κόρινθο το Πανευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Σκοποβολής Handgun I.P.S.C.

  

Στην Κόρινθο θα πραγματοποιηθεί τον ερχόμενο Σεπτέμβριο, το ευρωπαϊκό πρωτάθλημα σκοποβολής Handgun IPSC.

Η δράση θα κρατήσει δύο εβδομάδες.

Περισσότεροι από 2.000 αθλητές, αλλά και αρκετοί κριτές και συνοδοί θα βρεθούν στην περιοχή για τους αγώνες αυτούς.

Μάλιστα, δόθηκε και σχετική συνέντευξη Τύπου απ’ τους διοργανωτές.

Ο δήμαρχος Κορινθίων, Βασίλης Νανόπουλος, τόνισε, τα εξής: “(…) Είναι μια ακόμα διοργάνωση που θα προσφέρει στον δήμο μας την εξωστρέφεια που επιδιώκουμε, θα συμβάλει στην τουριστική προβολή του και βεβαίως θα αποτελέσει θεμέλιο για την φιλοξενία και άλλων ανάλογων ή και μεγαλύτερων διοργανώσεων”.

Ο πρόεδρος της Σκοπευτικής Ομοσπονδίας, Θανάσης Παπαγεωργίου, είπε τα εξής: “(…)  Η διοργάνωση φιλοξενήθηκε πριν από 10 χρόνια στην Ρόδο. Η διοργάνωση της Κορίνθου θα είναι η καλύτερη που έχουμε κάνει ποτέ”.

Ο δήμαρχος, μετέφερε τον χαιρετισμό και την στήριξη του Υφυπουργού Αθλητισμού Λευτέρη Αυγενάκη, ο οποίος σε γραπτό μήνυμά του, σημείωνε:

“Χαιρετίζω τη συνέντευξη τύπου, που διοργανώνει ο Δήμος Κορινθίων με αφορμή τη διεξαγωγή του Πανευρωπαϊκού Πρωταθλήματος Σκοποβολής Handgun I.P.S.C τον προσεχή Σεπτέμβριο στο Πεδίο Βολής Κορίνθου.
Είμαι βέβαιος ότι η διοργάνωση, που σχεδιάζετε θα προσφέρει στο κοινό ένα όμορφο θέαμα, χάρη στην προσπάθεια όλων των διοργανωτών. Εύχομαι ολόψυχα καλή επιτυχία”.

Στη συνέντευξη Τύπου, παρευρέθηκε η αντιπεριφερειάρχης Κορινθίας, Αθηνά Κόρκα, ο πρόεδρος των αγώνων, αλλά και εκπρόσωποι σωματείων.