Παρασκευή 1 Απριλίου 2022

ΜΑΧΗ ΣΤΟ ΛΟΥΤΡΑΚΙ : Ο ΑΟ Λουτράκι εναντίον ΠΑΣ Κόρινθος για τη φάση των PLAY OFF - Ανακατάταξη στη βαθμολογία.

 

 Μόνο ένα ματς για την φάση των PLAY OFF  στην Α΄ Κορινθίας, θα διεξαχθεί την Κυριακή (3/4) στις 16:30. Πρόκειται για το ντέρμπι , στο «Θώδεον» Στάδιο, μεταξύ του ΑΟ Λουτράκι με τον ΠΑΣ Κόρινθος . Το παιγνίδι είναι στα πλαίσια της 6ης αγωνιστικής και είναι αναβληθεί την περασμένη Κυριακή. 

Αιτία της αναβολής δύο σφαίρες που βρέθηκαν στο  παρμπρίζ του αυτοκινήτου του διαιτητή Παντελή Χονδρόπουλου,  ο οποίος  δεν προσήλθε στο γήπεδο και τρομοκρατημένος, κατήγγειλε το περιστατικό στην Αστυνομική Διεύθυνση Κορινθίας και ενημέρωσε παράλληλα την ΕΠΣ Κορινθίας και ξεκαθάρισε πως δεν είναι σε ψυχολογική κατάσταση να πάει στο γήπεδο, όπως και δεν πήγε, σε αντίθεση με τους δύο βοηθούς. Έτσι, η αναμέτρηση αναβλήθηκε …

*Την Τετάρτη σε εξ αναβολής ματς στα πλαίσια της 4ης αγωνιστικής των  PLAY OFF στο Βέλο η τοπική Ελλάδα με τον ΠΑΣ Κόρινθος αναδείχθηκαν ισόπαλοι χωρίς τέρματα.

*Στο μεταξύ η Πειθαρχική Επιτροπή της ΕΠΣ Κορινθίας έκανε δεκτή ένσταση της Κορίνθου για αντικανονική συμμετοχή ποδοσφαιριστή του Ηρακλή Ξυλοκάστρου, στη μεταξύ τους αναμέτρηση για την 5η αγωνιστική των PLAY OFF

Η απόφαση κοινοποιήθηκε σήμερα Παρασκευή (1/4) στις δύο ομάδες. Ο αγώνας κατακυρώθηκε με 3-0 υπέρ του ΠΑΣ Κόριθος, ενώ στον Ηρακλή Ξυλοκάστρου επιβλήθηκε ποινή αφαίρεσης τριών βαθμών, καθώς και πρόστιμο ύψους 300 ευρώ.


6η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ

ΑΟ Λουτράκι

-

ΠΑΣ Κόρινθος

ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ

1

Τενεάτης Αθικίων


6

10 - 8

12

2

ΠΑΣ Κόρινθος


5

10 - 8

10

3

Πέλοπας Κιάτου


6

6 - 6

8

4

ΑΟ Λουτράκι


5

8 - 4

8

5

Ηρακλής Ξυλοκάστρου


6

8 - 8

7

6

Ελλάς Βέλου


6

5 - 13

6