Παρασκευή 29 Απριλίου 2022

Αύριο στον τελικό του Κυπέλλου Κορινθίας ο Πελοπας Κιάτου κοντρα στον Πανκαμαρακό

  

Αύριο Σάββατο 30 Απριλίου στις 17:30,  στο ΔΑΚ Κορίνθου διεξάγεται ο τελικός Κυπέλλου Κορινθίας για την περίοδο 2021-22 ανάμεσα στον Πέλοπα Κιάτου και τον Πανκαμαριακό.

Οι δύο αυριανοί μονομάχοι , έφθασαν έως τον τελικό της διοργάνωσης καθώς απέκλεισαν:  

Στη Β΄ φάση ο Πανκαμαριακός χωρίς αγώνα ( εκτός έδρας) τον Σαρωνικό Γαλατακίου και ο Πέλοπας με 1 - 0 εντός έδρας τον Παννεμεατικό.

Στη Γ΄φάση  ο Πανκαμαριακός (εκτός έδρας) με 4 - 2 τον Ατρόμητο Χιλιομοδίου και ο Πέλοπας στο Κιάτο με 6 - 0 τον Άγιο Γεώργιο.

Στην Δ'  φάση ο Πανκαμαριακός με 2 - 1 (εκτός έδρας) τους Αγόυς Θεοδώρους και ο Πέλοπας , στο Ζευγολατιό ,τον Άρη Βοχαϊκού με 3 - 2 στην παράταση , καθώς η κανονική διάρκεια του αγώνα εληξε με ισόπαλο σκορ 2 - 2.

Στην ημιτελική φάση του κυπέλλου ο Πανκαμαριακός επικράτησε στην Κόρινθο με 4 - 3 επι του ΠΑΣ Κόρινθος , ενώ στο Ξυλόκαστρο οι δύο ομάδες αναδείχθηκαν ισόπαλες 1 - 1 και με συνολικό σκορ 5 - 4 η ομάδα του Καμαρίου προκρίθηκε στα τελικά όπου θα προσπαθήσει για την κατάκτηση του τροπαίου για πρώτη φορά στη 42χρονη ιστορία του . Ο Πέλοπας στην ημιτελική φάση επικράτησε τόσο εντός έδρας ,όσο και εκτός έδρας με το μίνιμουμ σκορ ( σύνολο 2 - 0) του Τενεάτη Αθικίων και πέρασε στον τελικό της διοργάνωσης όπου διεκδικεί  το 12ο κύπελλο στην 96χρονη ιστορία του.

. Όπως ανακοινώθηκε από την ΕΠΣ Κορινθίας η είσοδος για γυναίκες και παιδιά κάτω των 18 ετών είναι ελεύθερη, όπως και για όλους τους ποδοσφαιριστές των Ακαδημιών των σωματείων.

Επίσης οι διοικήσεις των δύο συλλόγων με ανακοιώσεις τους καλούν τους φιλάθλους του να δώσουν δυναμικό παρών και να στηρίξουν τις προσπάθειες των ποδοσφαιριστών τους.

Δύο πούλμαν και μπλουζάκια ο Πανκαμαριακός

Στο Καμάρι η δίψα για τον πρώτο τελικό της ιστορίας του συλλόγου είναι μεγάλη και θα υπάρξει οργανωμένη μετακίνηση των φιλάθλων με δύο πούλμαν, τα οποία θα αναχωρήσουν στις 15:30 για την Κόρινθο. Παράλληλα, τυπώθηκαν επετειακά μπλουζάκια για τη συμμετοχή του Πανκαμαριακού στον τελικό.

«Η μετακίνηση με το Orange Bus είναι δωρεάν καθώς παραχωρήθηκαν από τον Δήμο Ξυλοκάστρου – Ευρωστίνης. Απλά κλείνετε θέση γιατί όπως καταλαβαίνετε είναι περιορισμένες.  Η ομάδα μας ευχαριστεί τον Δήμο Ξυλοκάστρου – Ευρωστίνης Δήμος Ξυλοκάστρου – Ευρωστίνης  για την παραχώρηση δύο πούλμαν για την μετακίνηση της ομάδας και των φιλάθλων στο Στάδιο Κορίνθου.

Οι γυναίκες και τα παιδιά έως 18 ετών δεν πληρώνουν εισιτήριο σύμφωνα με απόφαση της ΕΠΣ ΚΟΡΙΝΘΙΑΣ.

Το επετειακό πορτοκαλί μπλουζάκι για να ομορφύνει η κερκίδα μας έχει βγει σε διάφορα μεγέθη και κοστίζει πέντε (5) ευρώ», αναφέρει η ανακοίνωση του Πανκαμαριακού.

Η ανακοίνωση του Πέλοπα

«Η ομάδα μας έφτασε για μια ακόμη φορά σε τελικό του Κυπέλλου Κορινθίας και θα διεκδικήσει το 12ο τρόπαιο του θεσμού με αντίπαλο τον Πανκαμαριακό. Η ιστορία δημιουργείται και γράφεται από τους πρωταγωνιστες.

Όλοι λοιπόν θα είμαστε δίπλα στην ομάδα της πόλης μας, το Σάββατο 30/4 και ώρα 17.30 στο Δημοτικό Στάδιο Κορίνθου. Η παρουσία όλων σας κρίνεται απαραίτητη για να επιτύχει η ομάδα το στόχο της κατάκτησης του κυπέλλου ώστε τη νέα χρονιά να πάρει μέρος στη διοργάνωση του Κυπέλλου Ελλάδος», αναφέρει η ανακοίνωση του Πέλοπα.