Πέμπτη 31 Μαρτίου 2022

Το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Επιτραπέζιας Αντισφαίρισης στο Δερβένι.

Μια σημαντική διοργάνωση θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο και την Κυριακή (2 και 3 Απριλίου) στο κλειστό Γυμναστήριο Δερβενίου. Πρόκειται για το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Επιτραπέζιας Αντισφαίρισης το οποίο διοργανώνει η Ελληνική Φίλαθλη Ομοσπονδία Επιτραπέζιας Αντισφαίρισης.

Το ανοιχτό αναπτυξιακό τουρνουά στο Δερβένι , είναι το 5ο της φετινής σειράς της Ε.Φ.Ο.Επ.Α. και το δεύτερο συνεχόμενο στη Νότια Ελλάδα μετά από εκείνο του Πέρα Αθηνών.

Στο πρωτάθλημα συμμετέχουν 120 αθλητές και αθλήτριες στις κατηγορίες Παμπαίδων, Παίδων, Εφήβων, Κορασίδων και Νεανίδων.

Την Τρίτη 29/3 διενεργήθηκαν στα γραφεία της ομοσπονδίας οι κληρώσεις των γκρουπ σε κάθε ηλικιακή κατηγορία και οριστικοποιήθηκαν κάποιοι αριθμοί για τη διοργάνωση. Οι τελικές δηλώσεις συμμετοχής είναι 119 από 39 σωματεία της χώρας και χωρίζονται σε 89 αθλητές και 30 αθλήτριες. Γενικά οι δηλώσεις ήταν αισθητά περισσότερες (έφτασαν τις 140), όμως αφορούσαν και κατηγορίες όπου δεν συμπληρώθηκε ο απαιτούμενος αριθμός συμμετοχών, ενώ προέκυψαν και ορισμένες ακυρώσεις.

Το τουρνουά διοργανώνει η Τοπική Επιτροπή Δυτικής Ελλάδας της Ε.Φ.Ο.Επ.Α. σε συνεργασία με τον ΑΟ Ξυλοκάστρου, που καλλιεργεί την επιτραπέζια αντισφαίριση. Πέρα φυσικά από τον οικοδεσπότη ΑΟ Ξυλοκάστρου και άλλα σωματεία της Κορινθίας, δηλώθηκαν αθλητές από την Αθήνα, την Τρίπολη, την Πάτρα, τη Θεσσαλονίκη, την Αλεξανδρούπολη, την Καβάλα, τη Φλώρινα, την Ορεστιάδα και τα Χανιά. 

Οι αγώνες ξεκινούν στις 11 π.μ. το Σάββατο και πραγματοποιούνται με την υποστήριξη του Δήμου Ξυλοκάστρου Ευρωστίνης

BINTEO