Τετάρτη 23 Φεβρουαρίου 2022

Άρης - Ατρόμητος 3-0: Ξέσπασμα με Μαντσίνι στο ντεμπούτο του Μπούργος

 Άρης - Ατρόμητος 3-0: Ξέσπασμα με Μαντσίνι στο ντεμπούτο του Μπούργος 

Μόνο μία ομάδα υπήρχε στον αγωνιστικό χώρο του «Κλεάνθης Βικελίδης» το απόγευμα της Τετάρτης (23/2) και αυτή ήταν ο Άρης. Οι «κίτρινοι» έδειξαν εξαιρετικό πρόσωπο ύστερα από πολύ καιρό στο ντεμπούτο του Χερμάν Μπούργος στον πάγκο, συντρίβοντας 3-0 τον Ατρόμητο που δεν δικαιούτο απολύτως τίποτα από το παιχνίδι.

Μεγάλος πρωταγωνιστής για τους Θεσσαλονικείς ήταν ο Ντάνιελ Μαντσίνι, ο οποίος τον τελευταίο καιρό είναι ο κορυφαίος του Άρη και το ίδιο συνέβη και στον αγώνα της Τετάρτης. Ο βραχύσωμος Αργεντινός ήταν «killer» απέναντι στον Ατρόμητο, σκοράροντας δύο φορές και προσθέτοντας άλλη μια εξαιρετική εμφάνιση. 

Όσο για τον Ατρόμητο, θα αναφέρουμε απλώς ότι πέρασε τη σέντρα ελάχιστες φορές κατά τη διάρκεια του 90λεπτου. Ο απολογισμός του αγώνα σε ό,τι έχει να κάνει με τις τελικές προσπάθειες λέει όλη την αλήθεια, με τον Άρη να έχει 21 και την ομάδα του Περιστερίου μόλις μία: Ένα σουτ του Ροτάριου στο 61'...

ΑΡΗΣ (Χερμάν Μπούργος): Κουέστα – Γκάνεα (80’ Λούμορ) Φαμπιάνο Μπράμπετς Σούντγκρεν – Ματίγια Σάσα – Εντιαγέ (70’ Μπερτόλιο) Μαντσίνι (70’ Ματέο Γκαρσία) Ιτούρμπε (86’ Σάκιτς) – Καμαρά.

ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ (Κρις Κόλμαν): Γιαννιώτης – Καστεγιάνο (64’ Τζοβάρας) Μαυρομμάτης Χατζησαΐας (54’ λ. τρ. Παπαδόπουλος) Βασιλαντωνόπουλος – Έρλινγκμαρκ Σάλομον (71’ Ντένιτς) Μουνίθ Ροτάριου (64’ Σπιριντόνοβιτς) – Κλωναρίδης (71’ Αλιμπέκ) Κουλούρης.