Τρίτη 1 Φεβρουαρίου 2022

Συμβασιούχοι 2022: Νέα παράταση για τα αιτήματα Δήμων και Περιφερειών

 

Το Υπουργείο Εσωτερικών, με επείγουσα Εγκύκλιό του, έχει δώσει νέα παράταση, έως 4 Φεβρουαρίου στις 17:00, στην προθεσμία που είχε θέσει   στους Δήμους και στις Περιφέρειες (καθώς και στα ΝΠΔΔ - Συνδέσμους - Επιχειρήσεις Δήμων και Περιφερειών, που είναι Φορείς Γενικής Κυβέρνησης) για να στείλουν αιτήματα πρόσληψης συμβασιούχων για το 2022.

Η νέα παράταση δόθηκε «λόγω της μη λειτουργίας ορισμένων Υπηρεσιών των Φορέων Τοπικής Αυτοδιοίκησης εξαιτίας των έντονων καιρικών φαινομένων που επικράτησαν στην Αττική και σε άλλες περιοχές της Χώρας».

 

Μετά την εκπνοή της προθεσμίας, ο ειδικός διαδικτυακός τόπος του Υπουργείου δεν θα είναι διαθέσιμος για ανάρτηση σε αυτόν του σχετικού Πίνακα και τυχόν αιτήματα που υποβληθούν στο Υπουργείο, καθ’ οιονδήποτε τρόπο, δεν θα ληφθούν υπόψη. 

Υπενθυμίζεται ότι τα αιτήματα αφορούν τις κάτωθι κατηγορίες προσωπικού :

- Προσωπικό ιδιωτικού δικαίου ορισμένου χρόνου (Ι.Δ.Ο.Χ) που προσλαμβάνεται για τον καθαρισμό των σχολικών μονάδων κατά το αρ.57 του ν.4821/2021.

- Προσωπικό ΙΔΟΧ άλλων ειδικοτήτων για το οποίο απαιτείται έγκριση της Επιτροπής της ΠΥΣ 33/2006 ως ισχύει (όλοι οι Φορείς), συμπεριλαμβανομένων των Διευθυντικών Στελεχών επί θητεία (ΝΠΙΔ).

- Προσωπικό για το Πρόγραμμα “Βοήθεια στο Σπίτι” μόνο σε περίπτωση αντικατάστασης απασχολούμενου λόγω αποχώρησης.

Αναλυτικές οδηγίες έχουν δοθεί στην αρχική Εγκύκλιο   . 

Αναλυτικότερα, η αριθμ. 4665/2022 Εγκύκλιος της 2ης παράτασης

airetos.gr