Τρίτη 25 Ιανουαρίου 2022

Κύπελλο Ελλάδος Ορισμός διαιτητων και αναβολές αγώνων.

 Κύπελλο Ελλάδας: Αναβλήθηκε το ΑΕΚ-ΠΑΟΚ 

Και δεύτερο παιχνίδι της προημιτελικής φάσης του Κυπέλλου Ελλάδας έπεσε… θύμα της κακοκαιρίας. Μετά την αναβολή του αγώνα της Αναγέννησης Καρδίτσας με τον Παναθηναϊκό αναβλήθηκε και επίσημα πλέον ο αγώνας της ΑΕΚ με τον ΠΑΟΚ που ήταν προγραμματισμένος για την Τετάρτη 26/1 στο ΟΑΚΑ, στις 17:00.  Η ΕΠΟ έκανε γνωστό πως ο αγώνας ανάμεσα σε ΑΕΚ και ΠΑΟΚ αναβάλλεται, αφού είναι πάρα πολύ τα προβλήματα που έχει δημιουργήσει η κακοκαιρία. Η κατάσταση στην Αττική Οδό είναι δύσκολη, ο αγωνιστικός χώρος του ΟΑΚΑ έχει καλυφθεί από χιόνι, ενώ και οι γύρω δρόμοι από το Στάδιο είναι κλειστοί λόγω της χιονόπτωσης. 

Στο μεταξύ η ΕΠΟ ανακοίνωσε τους διαιτητές για τους δύο αγώνες ρεβάνς των

προημιτελικών του Κυπέλλου της Τετάρτης, σε Καραϊσκάκη και Λαμία.

Τον επαναληπτικό ανάμεσα σε Ολυμπιακό και Παναιτωλικό, η ΚΕΔ όρισε τον Μανούχο, με βοηθούς τους Ι.Δημητριάδη, Χριστακόγλου, ενώ 4ος θα είναι ο Αναστασόπουλος και στο VAR οι Γκορτσίλας, Τριανταφύλλου. 

Τη ρεβάνς της Λαμίας με τον Άρη θα διευθύνει ο Καραντώνης, με τους Κόλλια, Μωυσιάδη να είναι οι βοηθοί του, ενώ 4ος θα είναι ο Ματσούκας και στο VAR οι Γκάμαρης, Σαμοΐλης.  

Αίτημα αναβολής του δεύτερου προημιτελικού αγώνα του Κυπέλλου Ελλάδας στη Λαμία, υπέβαλε η ΠΑΕ Άρης , λόγω των προβλημάτων που προκάλεσε σε όλη τη χώρα η κακοκαιρία «Ελπίδα».

Την είδηση αποκάλυψε ο πρόεδρος της Επιτροπής Κυπέλλου Ελλάδας, Κωνσταντίνος Νίκας, στο ραδιοφωνικό σταθμό Metropolis.

"Είχαμε αίτημα από τον Άρη για αναβολή λόγω καιρικών συνθηκών, σήμερα υπέβαλε το αίτημα. Το οδικό δίκτυο από τη Θεσσαλονίκη πρός την Λαμία είναι καθαρό. Το αίτημα του Άρη θα συζητηθεί, αλλά δεν νομίζω ότι μπορεί να προκύψει αναβολή".

Πρόσθεσε δε μεταξύ άλλων την εκτίμησή του ότι και η αναμέτρηση του Ολυμπιακού με τον Παναιτωλικό στο "Γεώργιος Καραϊσκάκης" θα διεξαχθεί κανονικά: "Το γήπεδο του Ολυμπιακού είναι καθαρό, όπως και το γήπεδο της Λαμίας. Για το Ολυμπιακός - Παναιτωλικός και Λαμία - Άρης, εκτιμώ πως και τα δύο παιχνίδια θα γίνουν. Είναι ανοιχτή η εθνική οδός προς την Λαμία, δεν υπάρχει σταγόνα βροχής, ούτε σταγόνα χιονιού".