Κυριακή 16 Ιανουαρίου 2022

Ηρόδοτος – Παναθηναϊκός B' 0-0: Άντεξαν με δέκα παίκτες οι «πράσινοι» στο Ηράκλειο - Αναβλήθηκαν οι αγώνες Ρόδος - ΑΕΚ Β' και Ηρακλής - Ξάνθη.

 Ηρόδοτος – Παναθηναϊκός B' 0-0: Άντεξαν με δέκα παίκτες οι «πράσινοι» στο Ηράκλειο

Για πρώτη φορά στη φετινή σεζόν ο Ηρόδοτος χρησιμοποίησε την φυσική έδρα της Νέας Αλικαρνασσού, αλλά δεν μπόρεσε να συνδυάσει την επιστροφή στο σπίτι με νίκη κόντρα στον Παναθηναϊκό Β’ (0-0). Η ομάδα του Ηρακλείου κυριάρχησε στο ματς έχοντας και αριθμητικό πλεονέκτημα από το 40΄, αλλά για μια ακόμα φορά υστέρησε στην τελική προσπάθεια. Τουλάχιστον οι Κρητικοί έβαλαν τέλος στο αρνητικό σερί πέντε ηττών.

Από την άλλη πλεΆλλα δύο παιχνίδι μπήκαν στην λίστα αναμονής της Super League 2 εξαιτίας των κρουσμάτων κορονοϊού. Συγκεκριμένα η διοργανώτρια αρχή ανακοίνωσε την αναβολή των αγώνων, Ρόδος - ΑΕΚ Β' και Ηρακλής - Ξάνθη. υρά, ο Παναθηναϊκός Β' έπαιξε αμυντικά, ιδιαίτερα από τη στιγμή που αποβλήθηκε ο Μαραθωνίτης, στο 40', έκλεισε όσο μπορούσε τους διαδρόμους προς την περιοχή, είχε και σε καλή μέρα τον γκολκίπερ Χριστογεώργο και πήρε τον πόντο που του επιτρέπει να βρίσκεται στην πρώτη οκτάδα της βαθμολογίας.

ΗΡΟΔΟΤΟΣ: Λουτριώτης, Κατίδης (65′ Μπαρμπόζα), Βρεττός, Καντέ, Αρναούτογλου, Ρουσσάκης, Αποστολίδης (46′ Γκόμεζ), Καργιωτάκης (65′ Γκίνη), Χαλκιαδάκης, Κόρτσαμ, Χατζησάββας.

ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ Β’: Χριστογεώργος, Αγιούμπ (75′ Αμπντελραχμάν), Σιδεράς, Αθανασακόπουλος, Αντωνίου (76′ Τουρκοχωρίτης), Σαρδέλης (58′ Ηλιάδης), Ρόμπι, Μαραθωνίτης, Μαρτίνης (58′ Κούτσιας), Τσιριγώτης, Θεοχάρης.

 *Άλλα δύο παιχνίδι μπήκαν στην λίστα αναμονής της Super League 2 εξαιτίας των κρουσμάτων κορονοϊού. Συγκεκριμένα η διοργανώτρια αρχή ανακοίνωσε την αναβολή των αγώνων, Ρόδος - ΑΕΚ Β' και Ηρακλής - Ξάνθη.