Σάββατο 25 Δεκεμβρίου 2021

OGAE VIDEO CONTEST 2021: Νικήτρια η Γαλλία - Στην 4η θέση η Ελλάδα με το "Αεράκι"!

 

 


 Ολοκληρώθηκε ο OGAE Video Contest 2021 με τη Γαλλία να κατακτά την κορυφή! Στην 4η θέση βρέθηκε η ελληνική συμμετοχή με την Ελένη Φουρέιρα και το "Αεράκι" 

Ο OGAE Sweden, μετά τη νίκη της Agnes και του video clip “Fingers crossed” την περσινή χρονιά, είχε φέτος την ευθύνη να διοργανώσει τον OGAE Video Contest 2021. Η Στοκχόλμη φόρεσε τα γιορτινά της και με το σύνθημα “More than music” φιλοξένησε τις 24 φετινές συμμετοχές.

Μέσα από μια ημίωρη εκδήλωση, με παρουσιάστρια τη Sara Olivers, το Σουηδικό σωματείο ανακοίνωσε τα αποτελέσματα του φετινού OGAE Video Contest. Ο τρίτος επίσημος διαγωνισμός του δικτύου του OGAE International ολοκληρώθηκε με μεγάλη νικήτρια τη Γαλλία και το video clip του τραγουδιού “Nous του Julien Doré.

Η συμμετοχή του OGAE France βρέθηκε στην κορυφή του βαθμολογικού πίνακα συγκεντρώνοντας συνολικά 165 βαθμούς. Στη δεύτερη θέση τερμάτισε η συμμετοχή του OGAE Russia “Mustache” των Little Big, ενώ στην τρίτη θέση βρέθηκε ο OGAE Italy με το “Mille” των Fedez, Achille Lauro και Orietta Berti.

Η ελληνική συμμετοχή στην τέταρτη θέση

Στην άκρως τιμητική τέταρτη θέση βρέθηκε η συμμετοχή του OGAE Greece «Αεράκι (Το Θηλυκό)» με την Ελένη Φουρέιρα, σε σκηνοθεσία του Γιώργου Μπενιουδάκη. Μέσα από μια αμφίρροπη διαδικασία, τα μέλη του ελληνικού σωματείου επέλεξαν την πολύπειρη στους διαγωνισμούς του δικτύου OGAE International να σηκώσει την ελληνική σημαία στην παγωμένη Στοκχόλμη και εν τέλει δικαιώθηκαν με τους 104 βαθμούς που συγκέντρωσε, οι οποίοι την έφεραν στην τέταρτη θέση του τελικού βαθμολογικού πίνακα. κατέλαβε η ελληνική συμμετοχή είναι η δεύτερη καλύτερη στην ιστορία του διαγωνισμού μετά την τρίτη θέση που είχε καταλάβει η Ελένη Φουρέϊρα και το video clip “Άνεμος Αγάπης” το 2014. Στην τέταρτη θέση είχε τερματίσει το μακρινό 2006 το video clip “Σημάδια Καιρού” του Νίκου Μίχα.

Περισσότερα στο ogaegreece.com