Τετάρτη 29 Δεκεμβρίου 2021

ΤΕΛΙΚΑ Ο ΧΡΟΝΟΣ ΕΙΝΑΙ ΠΡΟΣΩΠΙΚΗ ΥΠΟΘΕΣΗ

 https://terrapapers.com/wp-content/uploads/2017/11/time-18.jpg

 Γράφει ο

ΝΙΚΟΣ ΖΑΒΑΛΗΣ

(Μαύρα Λιθάρια) 


Με πίστη και παράκληση ο Θεός τροποποιεί τον χρόνο ….

Αποδείξεις ότι αυτά που γράφει η Παλαιά Διαθήκη είναι αληθινά και όχι παραμύθια.

…….

Avionics News (Αεροπορικά νέα), μηνιαίας εκδόσεως της Aircraft Electronics Association Inc., ε οποία εδρεύει εις Σαρασότα της Φλόριδας.

«Αστροναύτες και επιστήμονες προσεπάθουν να προσδιορίσουν την θέση του

ηλίου, της σελήνης και των πλανητών εις τον διαστημικό χώρο μετά 100 και 1000 έτη από τώρα. Πρέπει να γνωρίζομε την θέση αυτή, ώστε να μη αποστείλομε τεχνητούς δορυφόρους, οι οποίοι θα συγκρουσθούν αργότερα επί τινος άστρου κατά την διάρκεια των περιστροφών του.

Οφείλομε να καθορίσομε (προσδιορίσομε) την τροχιά των τεχνητών δορυφόρων, λαμβάνοντας υπ’ όψη την διάρκεια της ζωής των και την προσεχή θέση των πλανητών, ούτως ώστε να μην αποτύχει οριστικώς (will not bog down) η όλη προσπάθεια της αποστολής. Προς τον σκοπό αυτόν ετέθη εις λειτουργία ηλεκτρονικός υπολογιστής, ο οποίος άρχισε να καταμετρά διά μέσου των αιώνων τον χρόνο, προ των ημερών και μετά τας ημέρας μας. (Σ.Μ. Τούτο έπρεπε να γίνει διά να καθορισθούν οι συντεταγμένες των ουρανίων σωμάτων κατά τον ρουν των αιώνων).

Αιφνιδίως όμως ο ηλεκτρονικός υπολογιστής “εμπλοκαρίσθη” (came to a halt).»

Α) Στάθηκε ο ήλιος για μια μέρα……….

Ιησούς του Ναυή ι 8 -14, …..ό Κύριος λέγει εις τον Ιησού τού Ναυή: “Μη φοβηθείς αυτούς (τούς εχθρούς σου), εις γάρ τας χείρας σου παραδέδωκα αυτούς• ουχ υπολειφθήσεται εξ αυτών ηδείς ενώπιον ημών” (στίχος 8). Ο Ιησούς του Ναυή ενδιαφέρετο, διότι έπρεπε να τελείωση την καταδίωξη των εχθρών του εν όσο ήτο ημέρα• εάν ήρχετο το σκοτάδι της νυκτός, δεν θα ε-πιτύγχανε η καταδίωξη. Δι’ αυτό ο Ιησούς του Ναυή παρακάλεσε τον Κύριο να κάμει θαύμα, ούτως ώστε ό ήλιος να μείνει ακίνητος. (“Και είπε ό Ιησούς στήτω ο ήλιος κατά Γαβαών, και η σελήνη κατά φάραγγα Αιλών”, στίχ. 12). “Και έστη ο ήλιος και η σελήνη εν στάσει (… ) και έστη+ ο ήλιος κατά μέσον του ουρανού’ ου προεπορεύετο εις δυσμάς εις τέλος ημέρας μιας• και ουκ εγένετο ημέρα τοιαύτη ουδέ το πρότερον ουδέ το έσχατον” (στίχ. 13-14).

Β) Ο Εζεκίας ζήταγε από τον Ησαϊα απόδειξη ότι δεν θα πεθάνει… Του είπε ο Ησαϊας σαν σημάδι ότι η σκιά που μετρούσαν τον χρόνο θα γυρίσει λίγα λεπτά πίσω και έτσι έγινε . Και το θαύμα έγινε! “Επέστρεψε η σκιά εν τοις αναβαθμοίς εις τα πίσω δέκα βαθμούς”, δηλ. η σκιά του ηλίου υπεχώρησε εις τα σκαλοπάτια 10 βαθμούς προς τα πίσω (στίχ. 11).

 

…… και συνέχισε την εργασία του ο Ηλεκτρονικός υπολογιστής!!!

Που σημαίνει ότι ο ανθρώπινος χρόνος μας ,ανήκει στον θεό!!!

Η χριστιανική θρησκεία λέει ότι τον κόσμο και τον χρόνο μαζί τον έφτιαξε ο θεός και θα τον «ξαναχαλάσει» άγνωστο πότε….. επίσης λέει ,ότι ο θεός «εκκένωσε εαυτόν» και εισήλθε στον κόσμο ,έγινε άνθρωπος και δίδαξε να εκμεταλλευόμαστε σωστά τον χρόνο μας , που μας έχει δοθεί και ότι θα ξανάρθει στην Δευτέρα Παρουσία Του. Δεν ξέρω αν θα τον «χαλάσει» , ή, θα τον ανανεώσει με νέες γενιές .

«Ο Αιώνιος θεός θα έρθει ξαφνικά (ως κλέπτης εν νυκτί) και αλίμονο όποιον βρει να καθεύδει», λένε τα Ευαγγέλια και ο Παύλος στις επιστολές του.

Γενικά η χριστιανική θρησκεία λέει ότι ο χρόνος είναι ο προθάλαμος και το προοίμιο της αιωνιότητας…..

Ν.ΖΑΒΑΛΗΣ.