Τρίτη 16 Νοεμβρίου 2021

ΒΡΑΒΕΥΣΗ VIMA GURU Hercules Sustainability Award // StartUps

 Email Image 

Στο πλαίσιο της εκδήλωσης "Hercules Sustainability – Η πρόκληση της βιωσιμότητας στην Κορινθία" που πραγματοποιήθηκε χθες στο Μουσείο Περιβάλλοντος Στυμφαλίας, είχαμε την χαρά να βραβευτούμε στην κατηγορία "StartUps". Αποτελεί ιδιαίτερη τιμή για εμάς, το γεγονός ότι η απονομή του Hercules Award στην εταιρεία μας πραγματοποιήθηκε από τον Υφυπουργό Ανάπτυξης & Επενδύσεων, κ. Χρίστο Δήμα, το έργο του οποίου ενθαρρύνει και εμπνέει τις νεοφυείς επιχειρήσεις.

 

Tο Hercules Sustainability Award ήρθε πολύ σύντομα για να αναγνωρίσει την δυναμική μας παρουσία στην κατηγορία των Startups. Στη Vima Guru πιστεύουμε ότι οι αλλαγές που έρχονται τα επόμενα χρόνια είναι κυρίως αξιακές για τις επιχειρήσεις και δεσμευόμαστε ότι μέσω της δραστηριότητάς μας και της συνεργασίας μας με ηγέτιδες επιχειρήσεις θα συνεχίσουμε να προωθούμε υπεύθυνες πρακτικές και στρατηγική που αφουγκράζεται τις ανάγκες της κοινωνίας και του πλανήτη.


Στην κατηγορία μας βραβεύτηκαν δύο ακόμη άριστες στους τομείς δραστηριότητάς τους επιχειρήσεις, η Helbio και η Fereikos Helix. Ευχαριστούμε την Πρόεδρο του ICC WOMEN HELLAS, κ. Μαρίνα Οφλούδη-Γιαβρόγλου που μέσω του έργου της εμπνέει, ενθαρρύνει και υποστηρίζει γυναικείες επιχειρηματικές πρωτοβουλίες. Η ένταξή μας στο ICC WOMEN HELLAS αποτελεί μεγάλη τιμή και χαρά για εμάς, καθώς το motto της ICC “more women more growth more prosperity” διαπερνά και την δική μας φιλοσοφία και επιχειρηματική προσέγγιση. Το Cluster της Κορινθίας με ηγέτιδα την κ. Σοφία Φιλιππίδου, Πρόεδρο της Ένωσης Ξενοδόχων Νομού Κορινθίας, έδειξε δείγματα γραφής σε πολύ σύντομο χρονικό διάστημα και η συνέχεια προβλέπεται συναρπαστική. 


Θερμά συγχαρητήρια σε όλες τις επιχειρήσεις και τις πρωτοβουλίες που βραβεύτηκαν στην χθεσινή εκδήλωση, καθώς και στην κ. Τζένη Σουκαρά για την άψογη παρουσίαση της εκδήλωσης.


Τα βραβεία «Hercules Sustainability” διοργάνωσε το ICC Women Hellas υπό την αιγίδα του Υπουργείου Ανάπτυξης και Επενδύσεων και της Περιφέρειας Πελοποννήσου.


Email Image
Email Image


Email Image

Founding Gurus