Πέμπτη 25 Νοεμβρίου 2021

Σλόβαν Μπρατισλάβας - ΠΑΟΚ 0-0: Δεύτερος και... αν, ο «δικέφαλος του βορρά»

 Σλόβαν Μπρατισλάβας - ΠΑΟΚ 0-0: Δεύτερος και... αν, ο «δικέφαλος του βορρά» (highlights) 

Δεν είναι πλέον στο χέρι του η πρόκριση... Ο ΠΑΟΚ κόλλησε στο 0-0 στο «χωράφι» της Μπρατισλάβας και χρειάζεται καλύτερο αποτέλεσμα από την Σλόβαν στην τελευταία αγωνιστική του ομίλου για να πάρει τουλάχιστον την δεύτερη θέση και να μην αποκλειστεί από το Conference League. Στις 9/12 ο «δικέφαλος του βορρά» θα υποδεχθεί την Λίνκολν, ενώ η Σλόβαν θα αγωνιστεί στην Κοπεγχάγη κόντρα στους Δανούς που διασφάλισαν μαθηματικά την πρώτη θέση και την απευθείας πρόκριση, έπειτα από την νίκη της με 4-0 στο Γιβραλτάρ.

Στην αναμέτρηση της Μπρατισλάβας που έγινε κεκλεισμένων των θυρών, ο ΠΑΟΚ είχε τις καλές στιγμές του, όπως και οι γηπεδούχοι σε μια αναμέτρηση με λίγες καθαρές ευκαιρίες εκατέρωθεν. Ήταν ανταγωνιστική η ομάδα της Θεσσαλονίκης, κόντρα σε έναν αντίπαλο που προερχόταν από δέκα συνεχόμενες νίκες σε όλες τις διοργανώσεις, αλλά της έλειπε η καλή τελική πάσα και τα τελειώματα που θα έκαναν την διαφορά σε μια αμφίρροπη συνάντηση που θα μπορούσε να γείρει και προς τις δύο πλευρές.

ΣΛΟΒΑΝ ΜΠΡΑΤΙΣΛΑΒΑΣ (Βλάντιμιρ Βάις): Χόβαν, Μεντβέντεβ, Κασία, Μποζίκοβ, Ντε Μάρκο (90' Ντα Σίλβα), Άγκμπο, Ιμπραΐμ (90' Μραζ), Γκριν (70' Τσόβριτς), Βάις, Ζμρχαλ (70' Ντράζιτς), Χεντί.
ΠΑΟΚ (Ραζβάν Λουτσέσκου): Πασχαλάκης, Τέιλορ, Βαρέλα, Κρέσπο (λ. τ. 46’ Μιχάι), Σίντκλεϊ, Κούρτιτς, Εσίτι (64’ Σβαμπ), Α. Ζίβκοβιτς, Ελ Καντουρί (71' Μουργκ), Μπίσεσβαρ (86' Μιτρίτσα), Άκπομ (71' Σφιντέρσκι).