Πέμπτη 14 Οκτωβρίου 2021

Κύπελλο Κορινθίας: Πέρασαν στη Β΄φάση Ηρακλής Λεχαίου, ΠΑΣ Κλένια και ΑΣ Ρομά.

 https://stisentra.gr/wp-content/uploads/2019/10/irlex-681x453.jpg

 Κύπελλο με "δόσεις" στην Κορινθία, καθώς χθες (Τετάρτη 13 / 10) διεξήχθησαν οι 3 αγώνες από τους 5 της Α΄φάσης της διοργάνωσης όπου δεν μετέχουν ομάδες της Α΄ κατηγορίας Κορινθίας.

Στους χθεσινούς πρώτους αγώνες του   Κυπέλλου Κορινθίας, στην Κλένια ο τοπικός ΠΑΣ κατόρθωσε να πάρει την πρόκριση στην Β' φάση , νικώντας στην παράταση με 4 - 2, ( κανονικός αγώνας 2 - 2) τον Εθνικό Ξυλοκέριζας.   

Στο Ζευγολατιό  ο ΑΣ Ρομά κατάφερε να πάρει την πρόκριση με σκορ 4 - 3 στα πέναλτι επί του ΑΟ Ασπροκάμπου, καθώς η κανονική διάρκεια του αγώνα και η παράταση έληξαν με το ισόπαλο 3 - 3. 

Στο Κιάτο ο Ηρακλής Λεχαίου επεκράτησε , εκτός έδρας, με 4 - 2 επί του Αετού Κρυονερίου και πέρασε πανηγυρικά  στην επόμενη φάση του Κυπέλλου. 

Χωρίς αγώνα στην Β΄ φάση έχουν περάσει Δάφνη Εξαμιλίων, Λυκοποριά, ΑΟ Ζευγολατιού, Άγιος Γεώργιος, Πρόοδος Αγ. Βασιλείου, ΑΟ Μαψού και Αστέρας Κορίνθου.

 Η Α΄ φάση του Κορινθιακού Κυπέλλου θα ολοκληρωθεί την Τετάρτη 20/10 - 15:45 με τους αγώνες Πανσολυγειακός – Πανευρωστινιακός και Βελλερεφών Αρχ. Κορίνθου – Σπαθοβούνι

Τα αποτελέσματα:

ΠΑΣ Κλένια – Εθνικός Ξυλοκέριζας 4-2 παράταση (2-2 κ.δ.)
Αετός Κρυονερίου – Ηρακλής Λεχαίου 2-4
ΑΣ Ρομά Ζευγολατιού – ΑΟ Ασπρόκαμπου 3-3 κανονική διάρκεια και παράταση (4-3 πέναλτι)

Τετάρτη 20/10, 15:45

Πανσολυγειακός – Πανευρωστινιακός
Βελλερεφών Αρχ. Κορίνθου – Σπαθοβούνι

Στην Β΄φάση έχουν περάσει μέχρι στιγμής οι ΠΑΣ Κλένια, ΑΣ Ρομά Ζευγολατιού, Ηρακλής Λεχαίου, Δάφνη Εξαμιλίων, Λυκοποριά, ΑΟ Ζευγολατιού, Άγιος Γεώργιος, Πρόοδος Αγ. Βασιλείου, ΑΟ Μαψού και Αστέρας Κορίνθου.