Σάββατο 25 Σεπτεμβρίου 2021

Super League: 4η Αγωνιστική με πρόωρους τελικούς και ντέρμπι «Δικεφάλων» - Ο Ολυμπιακός στο " Θεόδωρος Κολοκοτρώνης" κόντρα στον Αστέρα Τρίπολης.

 Super League – Μόνος πρώτος ο Βόλος, 3-0 τον Ατρόμητο

Εξαιρετικά δυνατές και ενδιαφέρουσες αναμετρήσεις περιλαμβάνει το πρόγραμμα της 4ης Αγωνιστικής της Super League.

Παναθηναϊκός, Λαμία, Απόλλων Σμύρνης και Ατρόμητος δίνουν… πρόωρους τελικούς απέναντι σε Βόλο, Παναιτωλικό, Ιωνικό και Άρη αντίστοιχα.

 Τέσσερις αγώνες διεξάγονται την Κυριακή και τρεις την Δευτέρα. 

Ο Αστέρας Τρίπολης θα φιλοξενήσει τον Ολυμπιακό την Κυριακή (26/9, 16:00) στο πλαίσιο της τέταρτης αγωνιστικής του ελληνικού πρωταθλήματος. 

Η ομάδα της Αρκαδίας ανακοίνωσε την αποστολή της με τα γνωστά προβλήματα τραυματισμών. Ο λόγος για τους Μουνάφο, Ιγκλέσιας, Ριέρα, Τιλίκα, Αλί Μπαμπά.

Αναλυτικά η αποστολή: Παπαδόπουλος, Τσιφτσής, Γκαρσία, Τασουλής, Καρμόνα, Πίτσου, Καστάνιο, Άλβαρες, Αντζουλάς, Χριστόπουλος, Βαλιέντε, Καπίγια, Σανταφέ, Γκόμεθ, Κανελλόπουλος, Σίτο, Μπαράλες, Κρέσπι, Μπενίτο, Σονί.

Την προετοιμασία του για το παιχνίδι της 4ης αγωνιστικής της Super League 1 ολοκλήρωσε ο Ολυμπιακός. Οι Πειραιώτες την Κυριακή θα αντιμετωπίσουν στην Τρίπολη τον Αστέρα με μοναδικό στόχο να συνεχίσουν το νικηφόρο τους σερί. Τους πρωταθλητές Ελλάδας τους περιμένει μία δύσκολη αποστολή στην Αρκαδία με τον Πέδρο Μαρτίνς, ωστόσο να είναι στην ευχάριστη θέση να υπολογίζει στις υπηρεσίες των περισσότερων ποδοσφαιριστών του. Ο Ελ Αραμπί επέστρεψε στην αποστολή του Ολυμπιακού, ενώ το ίδιο ισχύει και για τον Εμβιλά, ο οποίος ωστόσο δύσκολα θα παίξει. Εκτός έμεινε γι' ακόμα ένα παιχνίδι ο Λαλά.

Αναλυτικά στην αποστολή έχουν συμπεριληφθεί οι: Βατσλίκ, Κρίστινσον, Τζολάκης, Ανδρούτσος, Καρμπόβνικ, Σισέ, Ο. Μπα, Παπασταθόπουλος, Παπαδόπουλος, Ρέαμπτσιουκ, Μπουχαλάκης, Σουρλής, Εμβιλά, Κούντε, Μ. Καμαρά, Α. Καμαρά, Βαλμπουενά, Ονιεκουρού, Μασούρας, Λόπες, Βρουσάι, Τικίνιο, Ελ Αραμπί. 

Με τον καλύτερο δυνατό τρόπο έχει ξεκινήσει το φετινό πρωτάθλημα ο Βόλος καθώς βρίσκεται πρώτος στη βαθμολογία με τρεις νίκες σε ισάριθμα παιχνίδια. Την Κυριακή (26/9, 16:00) η ομάδα της Θεσσαλίας θα αντιμετωπίσει εκτός έδρας τον Παναθηναϊκό και θέλει να συνεχίσει σε τροχιά νικών. Οι Θεσσαλοί ολοκλήρωσαν την προετοιμασία τους με την ανακοίνωση της αποστολής. Εκτός λόγω ενοχλήσεων έμεινε ο Νίνης. Η αποστολή είναι η εξής: Κότνικ, Κλέιμαν, Κούζντρα, Πουρίτα, Γκιουλέν, Ρομέρο, Γκρίλο, Φερράρι, Λογαράς, Τσοκάνης, Μπαριέντος, Σοάρες, Φερνάντες, Μεταξάς, Βοϊτκόφσκι, Ρεγκατίν, Μπαρτόλο, Ροσέρο, Τερεζίου, Φαν Βέερτ.

Με απογευματινή προπόνηση στο «Απόστολος Νικολαΐδης» ολοκληρώθηκε το Σάββατο η προετοιμασία του Παναθηναϊκού για το παιχνίδι στο Βόλο. Σε αυτή προπονήθηκαν άπαντες πλην των Κουρμπέλη, Σένκεφελντ, Μπεκ, Σιδερά που ακολούθησαν ατομικό πρόγραμμα. Η προπόνηση ξεκίνησε με προθέρμανση, συνεχίστηκε με κορόιδο και ολοκληρώθηκε με παιχνίδι στο μισό γήπεδο. Μετά το τέλος της προπόνησης ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς ανακοίνωσε την 22μελή αποστολή του Παναθηναϊκού όπου  συμπεριλαμβάνονται οι: Διούδης, Μπρινιόλι, Ξενόπουλος, Χουάνκαρ, Βέλεθ, Αλεξανδρόπουλος, Ιωαννίδης, Μακέντα, Καρλίτος, Χατζηγιοβάνης, Χατζηθεοδωρίδης, Σάντσες, Λούντκβιστ, Ρούμπεν, Βιγιαφάνιες, Αϊτόρ, Κώτσιρας, Σάρλια, Παλάσιος, Πούγγουρας, Μαουρίσιο, Βιτάλ.

Στο πλαίσιο της τέταρτης αγωνιστικής του πρωταθλήματος η Λαμία υποδέχεται τον Παναιτωλικό την Κυριακή (26/9) στις 18:15.  Με πολλές απουσίες θα αγωνιστεί η Λαμία όπου για διάφορους λόγους δεν υπολογίζονται από τον Μιχάλη Γρηγορίου , οι Σκόνδρας, Ελευθεριάδης, Γκέντσογλου, Τζανδάρης, Τζανετόπουλος, ενώ νοκ άουτ παραμένει και ο Μπεχαράνο. Το μόνο θετικό για τον 47χρονο κόουτς είναι πως έχει για πρώτη φορά στην αποστολή τον Αραμπούλι και ο Γεωργιανός φορ που επέστρεψε πρόσφατα στη Λαμία ενδέχεται να πάρει χρόνο συμμετοχής. Η αποστολή του είναι η εξής: Γκαραβέλης, Σαράνοφ, Προβυδάκης, Σαραμαντάς, Αντέτζο, Μαρτίνεθ, Βύντρα, Γκόλεμιτς, Μαζουλουξής, Νούνιες, Τιρόνε, Μαργαρίτης, Τρούμπουλος, Αραμπούλι, Μανούσος, Καραμάνος, Βλαχομήτρος, Ρόμανιτς, Τσούκαλος, Μανουσάκης.

 Η ομάδα του Αγρινίου ολοκλήρωσε την προετοιμασία της με τον Γιάννη Αναστασίου να ανακοινώσει την αποστολή χωρίς να υπολογίζει στους τραυματίες, Μεντόζα, Ζεστέντ. Αναλυτικά αποστολή του Παναιτωλικού: Ροντρίγκες, Αποστολάκης, Χουχούμης, Αντούνες, Βργκοτς, Βαρόνε, Καρέλης, Λούι, Βέργος, Μπαρμπόσα, Ντίας, Κορνέλιους, Ντουάρτε, Μπελεβώνης, Φλόρες, Μελίσσας, Φυτόπουλος, Μόρσεϊ, Παρδαλός, Τσιγγάρας, Μαλής.

Στην Τούμπα ξεχωρίζει το βράδυ της Κυριακής το ντέρμπι των Δικεφάλων, ΠΑΟΚ-ΑΕΚ. Τις υπηρεσίες του Αντρέ Βιεϊρίνια θα στερηθεί ο προπονητής του ΠΑΟΚ, Ραζβάν Λουτσέσκου στον αγώνα με την ΑΕΚ στην Τούμπα. O αρχηγός της ομάδας της Θεσσαλονίκης δεν κατάφερε να ξεπεράσει το πρόβλημα τραυματισμού που αντιμετωπίζει στον αστράγαλο. Έτσι, μετά το ματς με τον Παναιτωλικό στο Αγρίνιο, θα χάσει και το ντέρμπι με την ΑΕΚ για την 4η αγωνιστική της Super League (Κυριακή, 26/9/2021, 20:30). Το αγωνιστικό τμήμα του ΠΑΟΚ είναι έτοιμο να υποδεχθεί την Ένωση στην έδρα του και θέλει να δώσει συνέχεια στο νικηφόρο σερί του.Το Σάββατο (25.09) στη Νέα Μεσημβρία πραγματοποιήθηκε η τελευταία προπόνηση της ομάδας, η οποία κατά κύριο λόγω αφορούσε την τακτική προσέγγιση του επικείμενου αγώνα και τις στατικές φάσεις. Ο Αντρέ Βιεϊρίνια δεν ξεπέρασε τις ενοχλήσεις στην ποδοκνημική και δεν θα είναι διαθέσιμος για το ντέρμπι, όπως και οι Ίνγκασον , Ελ Καντουρί , Κρέσπο κι Ολιβέιρα , ο οποίοι ακολούθησαν ατομικά προγράμματα.Μετά το τέλος της προπόνησης ο Ράζβαν Λουτσέσκου ανακοίνωσε τις επιλογές για το παιχνίδι κόντρα στην ΑΕΚ.  

Αναλυτικά οι 20 ποδοσφαιριστές που βρίσκονται στην αποστολή είναι οι: Πασχαλάκης , Ζίβκοβιτς , Τέιλορ , Λύρατζης , Βαρέλα , Μιχάι , Μιχαηλίδης , Σίντκλεϊ , Τσιγγάρας , Εσίτι , Ντόουγκλας , Σβαμπ , Κούρτιτς , Μπίσεσβαρ , Μουργκ , Μιτρίτσα , Α.Ζίβκοβιτς , Σφιντέρσκι , Άκπομ , Κούτσιας .

Ολοκληρώθηκε η προετοιμασία των ποδοσφαιριστών της ΑΕΚ στα Σπάτα για το ντέρμπι με τον ΠΑΟΚ στην Τούμπα (Κυριακή, 26/9/2021, 20:30). Εκτός αποστολής έμεινε ο Πέτρος Μάνταλος ενώ αντίθετα συμπεριλήφθηκαν σε αυτή οι Σιμόες, Μοχαμάντι. Ο Νόρντιν Άμραμπατ συνέχισε τη θεραπεία του, ενώ θεραπεία ακολούθησε και ο Πέτρος Μάνταλος, λόγω ενοχλήσεων που ένιωσε στο γόνατο, λίγο πριν από την ολοκλήρωση της χθεσινής προπόνησης. Ο Κώστας Γαλανόπουλος έκανε ατομικό πρόγραμμα εκγύμνασης. Οι υπόλοιποι παίκτες προπονήθηκαν κανονικά. Έπειτα από το τέλος του προγράμματος ο Βλάνταν Μιλόγεβιτς ανακοίνωσε τις επιλογές του για την αποστολή του αυριανού (20.30) αγώνα πρωταθλήματος με τον ΠΑΟΚ, στη Θεσσαλονίκη.

Σε αυτήν βρίσκονται οι Τσιντώτας, Στάνκοβιτς, Θεοχάρης, Μπακάκης, Μοχαμάντι, Σβάρνας, Μισελέν, Βράνιες, Μήτογλου, Χατζισαφί, Τζαβέλλας, Μιτάϊ, Σιμάνσκι, Λε Ταλέκ, Σιμόες, Σάκχοφ, Γέβτιτς, Γκαρσία, Ανσαριφάρντ, Αραούχο, Τσούμπερ, Τάνκοβιτς».



 Αναλυτικά το πλήρες πρόγραμμα της 4ης Αγωνιστικής της Super League: 

Κυριακής (26/9)
16:00 Αστέρας – Ολυμπιακός 
16:00 Παναθηναϊκός – Βόλος 
18:15 Λαμία – Παναιτωλικός 
20:30 ΠΑΟΚ – ΑΕΚ 
Δευτέρας (27/9)
17:15 ΠΑΣ Γιάννινα – ΟΦΗ 
19:30 Απόλλων – Ιωνικός 
19:30 Ατρόμητος – Άρης

 

Η Βαθμολογία 

( Σε 3 αγώνες)

1

Βόλος ΝΠΣ

8 - 2

9

2

Ολυμπιακός

6 - 2

7

3

ΑΕΚ

7 - 3

7

4

ΠΑΣ Γιάννινα

2 - 0

7

5

ΠΑΟΚ

3 - 2

6

6

Παναιτωλικός

3 - 3

4

7

Ιωνικός

1 - 3

4

8

Παναθηναϊκός

4 - 2

3

9

ΟΦΗ

3 - 3

3

10

Αστέρας Τριπ.

0 - 1

2

11

Ατρόμητος  

1 - 5

1

12

ΠΑΣ Λαμία

2 - 5

0

13

Απόλλων Σμ.

2 - 11

0

14

Άρης

1 - 1

-2