Δευτέρα 20 Σεπτεμβρίου 2021

Ανέτοιμος ο Αστέρας Δερβενίου έχασε 1 - 2 στο "Κώστας Βυζάς" από την Ελλάδα Βέλου

 Μπορεί να είναι εικόνα 6 άτομα, άτομα που παίζουν αμερικανικό ποδόσφαιρο, άτομα που στέκονται και γρασίδι 

Ξεκίνημα με το «αριστερό» έκανε χθες  ο Αστέρας Δερβενίου , κατά την χθεσινή πρεμιέρα του πρωταθλήματος της Α’  κατηγορίας Κορινθίας ( 2ος όμιλος), καθώς γνώρισε , εντός έδρας, την ήττα (1 – 2) από την Ελλάδα Βέλου.

Ο Αστέρας , βρέθηκε απροετοίμαστος και ηττήθηκε δίκαια από την ομάδα του Βέλου , η οποία παρότι έπαιζε με 10 παίκτες από το 32΄ , λόγω της αποβολής του Μπουτσιούκου,  έδειξε στο γήπεδο ότι ήθελε τον αγώνα πολύ περισσότερο από τον Αστέρα. Ήταν καλύτερα οργανωμένη και οι παίκτες της ήταν αγωνιστικότατοι και

με καλύτερη ψυχολογία από το πρώτο λεπτό της συνάντησης.

Ο Αστέρας είχε βασικούς του παίκτες σε κακή ημέρα που δεν μπόρεσαν ούτε να φτιάξουν παιχνίδι ούτε να διεισδύσουν με ατομικές ενέργειες στην άμυνα της Ελλάδας, μιας και μπλοκαρίστηκαν εξαιρετικά από τους αντιπάλους τους. Έτσι δεν μπόρεσαν να δημιουργήσουν καμία αξιόλογη φάση στην εστία της Ελλάδας, την οποία υπερασπιζόταν ο 15χρονος Κυρίτσης

Η Ελλάδα Βέλου προηγήθηκε στο 10’ με κεφαλιά ο Παινέσης   , μετά από κόρνερ του Ζάρκου, από τη μικρή περιοχή με απόντες τους κεντρικούς αμυντικούς του Αστέρα. Οι γηπεδούχοι είχαν  δοκάρι σε σουτ του Κορδούλη, ενώ κατάφεραν να ισοφαρίσουν στο 30’, με κοντινό σουτ του Μαγγίνα, μετά την ασθενή απόκρουση του Κυρίτση σε σουτ του Βασιλειάδη. Το ημίχρονο έκλεισε με ένα ακυρωθέν γκολ του Λέκκα και μια τρομερή έμπνευση του Ζάρκου, που από το κέντρο θέλησε να «κρεμάσει» τον Βασιλακόπουλο, όμως, η μπάλα σταμάτησε στο δοκάρι.

Παρά τον παίκτη παραπάνω, ο Αστέρας δεν μπόρεσε στο β’ μέρος να βρει ρυθμό στο παιχνίδι του και να απειλήσει επί της ουσίας. Δεν είχε λύσεις επιθετικά και ήταν φλύαρος. Η Ελλάς έδειξε να μην επηρεάζεται από την αποβολή και έλεγξε το ματς. Έκλεισε τους χώρους, ήταν καλή αμυντικά, έψαξε την κόντρα και βρήκε το νικητήριο γκολ.

Στο 70’ ο Χουσελάς κέρδισε πέναλτι το οποίο, εκτέλεσε εύστοχα ο Ζάρκος για το τελικό 1-2. Το ματς έκλεισε με ένα χαμένο τετ α τετ του Ζήση και ένα σουτ εντός περιοχής από τους γηπεδούχους, που απέκρουσε σε κόρνερ ο νεαρός Κυρίτσης.

ΑΣΤΕΡΑΣ ΔΕΡΒΕΝΙΟΥ: Βασιλακόπουλος, Ψαρρός (81’ Μετεβελής), Κορδούλης, Μαυρίδης, Μαγγίνας, Μπόνος, Ευφραιμόπουλος (78’ Σακόβ), Βασιλειάδης, Λέκα, Στεφανίδης, Βυζάς (58’ Δανιηλίδης)

ΕΛΛΑΣ ΒΕΛΟΥ: Κυρίτσης, Μπουτσιούκος, Κόρρο, Παινέσης, Νάκος, Γιακούπι, Χουσελάς (90’ Τριαντάφυλλος), Κλαδάκης, Ζήσης, Ζάρκος (81’ Καραμπέτσος), Καραγκούνης (80’ Ρούπας)