Κυριακή 29 Αυγούστου 2021

Τραγούδι για τον οπλαρχηγό της Ζάχολης Καπετάν Παναγιωτάκη Γεραρή ερμήνευσε ο Λάκης Χαλκιάς σε λαϊκή Συναυλία στο Κάτω Λουτρό Κορινθίας.

 Μπορεί να είναι εικόνα 2 άτομα, άτομα που στέκονται, άτομα που παίζουν μουσικά όργανα και εσωτερικός χώρος

Γράφει η ΜΑΙΡΗ ΝΙΚΟΛΟΠΟΥΛΟΥ

Μια αξιόλογη μουσική βραδιά απολαύσαμε χθές στο όμορφο παραλιακό Λουτρό Κορινθίας. Μια συναυλία λαϊκή, αφιέρωμα στα 200 χρόνια από την έναρξη της Επανάστασης του 1821, με το μουσικό σύνολο "ΡΩΜΙΟΣΥΝΗ".
Εκλεκτοί καλλιτέχνες, εξαιρετικοί μουσικοί, μας ταξίδεψαν μέσα από τη ιστορία των προγόνων μας και όχι μόνο.
Μπορεί να είναι εικόνα 2 άτομα και άτομα που στέκονται  Μπορεί να είναι εικόνα 2 άτομα, συμπεριλαμβανομένου του χρήστη Μαιρη Νικολοπουλου, άτομα που στέκονται και εξωτερικοί χώροι
Ο αγαπητός και εξαιρετικός Λάκης Χαλκιάς, ο επίσης αγαπητός Νίκος Μποφιλιος, οι Σταύρος Ξένος, Εύα Πολιτακη και Νίκος Θεοδωράκης πραγματικά εξαιρετικοί. Την καλλιτεχνική επιμέλεια της ορχήστρας την είχε όπως πάντα, η ψυχή της ΡΩΜΙΟΣΥΝΗΣ, Τεο Λάζαρου.
Συγκινητικό το τραγούδι που γράφτηκε για τον καπετάν Γεραρη της Ζαχολης και το ερμήνευσε ο εξαίρετος Λάκης Χαλκιάς. Το τραγούδι αυτό ακούστηκε για πρώτη φορά και το επιμελήθηκε ο συντοπιτης μας, μέλος της ορχήστρας και συνδιοργανωτής της εκδηλωσης, Αντώνης Νατσιος.Όλη την επιμέλεια της εκδήλωσης την είχε αναλάβει ο πρόεδρος του Τοπ. Διαμερίσματος Λουτρού, Χρήστος Καρουκης.
Ήταν πραγματικά μια εξαιρετική μουσική βραδιά με ποιότητα που παντρεύει με όμορφο τρόπο την ιστορία μας, των ηρωικων μας προγόνων με την μουσική μας...
Μπραβο στη προσπάθεια όλων για το άρτιο αποτέλεσμα..
 
ΜΑΙΡΗ ΝΙΚΟΛΟΠΟΥΛΟΥ