Δευτέρα 2 Αυγούστου 2021

Ο Αστέρας Δερβενίου αρχίζει την προετοιμασία στις 11 Αυγούστου - Αρχή μιας νέας 50ετίας για την δημοφιλή ομάδα της Δυτικής Κορινθίας

Αστέρας Δερβενίου - Βικιπαίδεια Στους "16" ο Αστέρας Δερβενίου | stiSentra | No1 Site για το Κορινθιακό  Ποδόσφαιρο και όχι μόνο 

Ο Αστέρας Δερβενίου  αρχίζει την προετοιμασία του, την Τετάρτη 11.08.2021 εν όψει της νέας περιόδου 2021 -2022.

 Όπως ανακοίνωσε  ο πρόεδρος του συλλόγου,   Βλάσης Κουρής,  η πρώτη προπόνηση της ομάδας μας είναι προγραμματισμένη για την  στις 19:00 στο Γήπεδο "Κώστας Βυζάς".  Ευχόμαστε σε όλους μία καλή ποδοσφαιρική σαιζόν για την ομάδα μας και το κορινθιακό ποδόσφαιρο συνολικά, με ωραίο θέαμα και μακριά από τραυματισμούς. 

Φέτος συμπληρώνονται 50 χρόνια από  την ίδρυση του Αστέρα Δερβενίου ( καλοκαίρι 1971) ως επίσημο ποδοσφαρικό σωματείο, από ανθρώπους του τόπου μας, με πολλά όνειρα, φιλοδοξίες για επιτυχίες και ένδοξες στιγμές που μέχρι και σήμερα αυτός ο σύλλογος μας χαρίζει. 
από ανθρώπους του τόπου μας, με πολλά όνειρα, φιλοδοξίες για επιτυχίες και ένδοξες στιγμές που μέχρι και σήμερα αυτός ο σύλλογος μας χαρίζει. 
Ως γνωστόν το πρωτάθλημα της Α΄ κατηγορίας Κορινθίας της περασμένης περιόδου (2020 -21) αναστάλλει ( όπως όλα τα ποδοσφαιρικά πρωταθλήματα της χώρας) λόγω πανδημίας μέχρι νεοτέρας.
Την στιγμή της διακοπής στο πρωτάθλημα της Α Κορινθίας, είχε διεξαχθεί η 6η αγωνιστική. Ο Αστέρας Δερβενίου συμμετείχε στο β΄ όμιλο. της κατηγορίας. μαζί με τις ομάδες:   Πέλοπα Κιάτου, Πανκαμαριακό, Ηρακλή Ξυλοκάστρου, Θύελλα Κάτω Διμηνιού,  Ελλάδα Βέλου, Άρη Βοχαϊκού, ΑΟ Ζευγολατιού. Ολυμπιακό Άσσου και Θύελλα Πετρίου

Στους 6 αγώνες που είχε παίξ καιει ο Αστέρας  , στο διακοπέν πρωτάθλημα, είχε σημειώσει τρεις νίκες ( Ολυμπιακό Άσσου 2 - 1 , ΗΡΑΚΛΗ ΞΥΛΟΚΑΣΤΡΟΥ 3 - 0 και ΑΟ Ζευγολατιού 2 - 0) , δύο ισοπαλίες ( Θύελλα Κάτω Διμηνιού 0 - 0 και ΠΕΛΟΠΑ ΚΙΑΤΟΥ 0 - 0) και μία ήττα ( ΠΑΝΚΑΜΑΡΙΑΚΟΣ 0 - 1) Στη βαθμολογία είχε σε 6 αγώνες 11 βαθμούς τέρματα 7 - 2 ( η καλύτερη άμυνα του ομίλου και η δεύτερη της κατηγορίας) κατείχε την 4η θέση της βαθμολογίας στους - 3 βαθμούς πίσω από τον πρωτοπόρο Πέλοπα Κιάτου και -1 βαθμό πίσω από Ούελλα Πετρίου και Ελλάδα Βέλου.
ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ - ΚΑΛΗ ΧΡΟΝΙΑ ΑΣΤΕΡΑ  ΔΕΡΒΕΝΙΟΥ