Τετάρτη 21 Ιουλίου 2021

Τόλης Βοσκόπουλος: Ήταν όλοι εκεί – Αποχαιρέτησαν τον «πρίγκιπα» με τα τραγούδια του, συντετριμμένες η σύζυγος και η κόρη του

 Τόλης Βοσκόπουλος: Ήταν όλοι εκεί – Αποχαιρέτησαν τον «πρίγκιπα» με τα τραγούδια του, συντετριμμένες η σύζυγος και η κόρη του 

Μπορεί η κηδεία να ήταν προγραμματισμένη για τις 15:00 στο Α’ Νεκροταφείο, αλλά από νωρίς εκεί βρέθηκαν άνθρωποι που θαύμασαν τον Τόλη Βοσκόπουλο, τραγούδησαν τα τραγούδια του και “έζησαν”, ερωτεύτηκαν και πόνεσαν μέσα απ’ αυτά.

«Αθάνατος» ακούστηκε εν μέσω χειροκροτημάτων μόλις, λίγο πριν από τις 12:00,

έφτασε στο Α’ Νεκροταφείο το φέρετρο. Η κηδεία του Τόλη Βοσκόπουλου γίνεται δημοτική δαπάνη και η σύζυγός του, Άντζελα Γκερέκου, με ανάρτησή της έχει ζητήσει να τηρηθούν τα μέτρα απ’ όσους θα θελήσουν να πουν το τελευταίο αντίο στον «πρίγκιπα».

Η Άντζελα Γκερέκου και η κόρη της, Μαρία, έφτασαν στο Α’ Νεκροταφείο λίγο πριν από τις 14:00. Ήταν συνεχώς δίπλα στην κόρη της, πιασμένες χέρι χέρι, στήριγμα η μια για την άλλη. Στο βλέμμα της συζύγου του Τόλη Βοσκόπουλου αποτύπωνε τη θλίψη για το χαμό του.

Ντυμένη στα μαύρα και κρατώντας συνεχώς το χέρι της κόρης της από την οποία παίρνει δύναμη, η Άντζελα Γκερέκου αποχαιρετά τον άνθρωπό της, τον “ανεπανάληπτο πρίγκιπα” του ελληνικού πενταγράμμου.

Η στιγμή που χαδεύει την φωτογραφία του συζύγου της λίγο πριν η σορός του οδηγηθεί στην τελευταία κατοικία είναι συγκλονιστική.