Παρασκευή 25 Ιουνίου 2021

Η ώρα των νοκ άουτ του ΕURO 2020 ( To πρόγραμμα)

 Euro 2020: Η μετάδοση των αγώνων για την φάση των «16»

 Μεγάλο ενδιαφέρον προκαλεί η νοκ άουτ φάση του Εuro 2020 που ξεκινά  αύριο Σάββατο. Ουσιαστικά αυτό είναι το ... κυρίως πιάτο του Ευρωπαικού πρωταθλήματος.Η ώρα της αλήθειας για τις ομάδες. Τελειώσαν τα ψέμματα. Όποιος δεν παίζει καλά, επιστρέφει...σπίτι του.

Η Ουαλία κοντράρεται αύριο στις 19:00, στο Άμστερνταμ με την Δανία η οποία κατάφερε να περάσει με μια νίκη στους "16" . Αργότερα στις 22¨00 στο Λονδίνο, ένα ενδιαφέρον ζευγάρι , η Ιταλία ένα ισχυρό φαβορί απέναντι στην Αυστρία. Η ομάδα του Μαντσίνι μετρά 30 αγώνες αήττητη και μπαίνει με ... φόρα στην νοκ άουτ φάση. 

Τώρα την Κυριακή , στη Βουδαπέστη,  η Ολλανδία που θεωρείται φαβορί αγωνίζεται με την Τσεχία, η οποία δεν αστειεύεται καιέχει την ικανότητα να δημιουργήσει πολλά προβλήματα.. Ένα ακόμα που αγωνίζεται την Κυριακή στη Σεβίλη και ξεχωρίζει είναι το Βέλγιο και η Πορτογαλία. Κανένα από τα δύο εθνικά συγκροτήματα δεν θέλουν να βρεθούν μείνουν τόσο νωρίς εκτός διοργάνωσης και θα τα δώσουν όλα για όλα για την τελική επικράτηση

Σπουδαίες είναι και οι αναμετρήσεις της Δευτέρας . Η κόντρα της Κροατίας με την Ισπανία στην Κοπεγχάγη και στο Βουκουρέστι η αναμέτρηση της Γαλλίας με την Ελβετία . Οι Γάλλοι καλούνται να αποδείξουν ότι ως ισχυρό φαβορί,θα περάσουν χωρίς... καρδασμούς το εμπόδιο των Ελβετών..

Τέλος η φάση αυτή ολοκληρώνεται την Τρίτη (29/6) με  το μεγάλο ντέρμπι της Αγγλίας με τη Γερμανία στο Λονδίνο και την αναμέτρηση της Σουηδίας με την Ουκρανία στη Γλασκώβη.

Βέβαια τα μεγαλύτερα αστέρια του ευρωπαϊκού ποδοσφαίρου παίζουν μπάλα στο γήπεδο του ΑΝΤ1!

Το πρόγραμμα

26 ΙΟΥΝΙΟΥ

ΑΜΣΤΕΡΝΤΑΜ Ουαλία - Δανία, 19:00

ΛΟΝΔΙΝΟ Ιταλία - Αυστρία, 22:00

 

27 ΙΟΥΝΙΟΥ

ΒΟΥΔΑΠΕΣΤΗ Ολλανδία - Τσεχία, 19:00

ΣΕΒΙΛΛΗ Βέλγιο - Πορτογαλία, 22:00


28 ΙΟΥΝΙΟΥ

ΚΟΠΕΓΧΑΓΗ Κροατία – Ισπανία, 19:00

ΒΟΥΚΟΥΡΕΣΤΙ Γαλλία - Ελβετία, 22:00


29 ΙΟΥΝΙΟΥ

ΛΟΝΔΙΝΟ Αγγλία - Γερμανία, 19:00

ΓΛΑΣΚΩΒΗ Σουηδία – Ουκρανία, 22:00