Τετάρτη 30 Ιουνίου 2021

Ευχαριστήριο μήνυμα Ημερήσιου Γενικού Λυκείου Χιλιομοδίου προς την καταξιωμένη συγγραφέα βιβλίων λογοτεχνίας, κα Αθηνά Ιακωβίδου-Κακούρη

  

Με Δελτίο Τύπου που μας απέστειλε το Λύκειο Χιλιομοδίου απευθύνει τις ευχαριστίες του προς την    καταξιωμένη  συγγραφέα  βιβλίων λογοτεχνίας, κυρία  Αθηνά Ιακωβίδου-Κακούρη, η οποία προσέφερε 402 τόμους βιβλίων από την προσωπική της βιβλιοθήκη,  στη σχολική  βιβλιοθήκη  του σχολείου Χιλιομοδίου..

Το Ευχαριστήριο μήνυμα του Ημερήσιου Γενικού Λυκείου Χιλιομοδίου, που υπογράφει ο Διευθυντής του Σχολείου κ. Παναγιώτης Καλλαράς , αναφέρει τα εξής:

"Το 2015 είχε επισκεφθεί το σχολείο μας, Γενικό Λύκειο Χιλιομοδίου, η καταξιωμένη συγγραφέας βιβλίων λογοτεχνίας, κυρία Αθηνά Ιακωβίδου-Κακούρη.  Με αφορμή τη γνωριμία της με τους μαθητές και τις μαθήτριες του σχολείου μας  τον Ιούνιο του 2021 αποφάσισε να δωρίσει στη σχολική μας βιβλιοθήκη 402 τόμους από την προσωπική της συλλογή με κλασικούς Έλληνες συγγραφείς. Η προσφορά της αυτή ενδυναμώνει τόσο εμάς τους εκπαιδευτικούς στο έργο μας, αλλά κυρίως τα παιδιά μας, ώστε να αγαπήσουν περισσότερο τα βιβλία και τη μόρφωση.

Ο Διευθυντής και ο Σύλλογος Διδασκόντων εκφράζουν δημόσια τις θερμές τους ευχαριστίες προς το πρόσωπό της για τη γενναιόδωρη πρωτοβουλία της."

Λύκειο Χιλιομοδίου