Πέμπτη 17 Ιουνίου 2021

Γλυκά Νερά: «Θόλωσα και την έπνιξα» – Σοκάρει η απολογία του πιλότου για τη δολοφονία της Καρολάιν

 Γλυκά Νερά: Πώς ο σύζυγος της Καρολάιν έγινε από μοναδικός μάρτυρας ο βασικός ύποπτος 

Εικόνα

Ραγδαίες είναι οι εξελίξεις σχετικά με το άγριο έγκλημα με θύμα την 20χρονη Καρολάιν καθώς ο σύζυγός της ομολόγησε την δολοφονία προκαλώντας πανελλήνιο σοκ!

Για έξι και παραπάνω ώρες ο 32χρονος αρνούνταν τα πάντα αλλά τελικά έσπασε και ομολόγησε την αποτρόπαια πράξη του.

Σύμφωνα με πληροφορίες περιγράφοντας τι έγινε το μοιραίο βράδυ της 11ης Μαίου είπε ότι: «Τσακωθήκαμε πάλι για άλλη μια φορά. Με έδιωξε από το κρεβάτι και την είδα φεύγοντας να βάζει με βία το μωρό στην κούνια. Μου έλεγε να φύγω από το σπίτι και με χτυπούσε. Θόλωσα και ενώ συνέχιζε να φωνάζει, πήγα από πάνω της και της έκλεισα το στόμα με τα χέρια μου και στη συνέχεια με μια μπλούζα της έκλεισα το στόμα και τη μύτη. Όταν κατάλαβα ότι είναι νεκρή, έψαξα να δω πώς να το καλύψω γιατί υπάρχει και ένα μωρό 11 μηνών. Δεν είχα συνεργό, τα έκανα όλα μόνος μου και προσπάθησα όσο μπορούσα να τα κάνω έτσι, ώστε να γίνουν πιστευτά».

Σημαντικό ρόλο στην αποκάλυψη του δράστη έπαιξε και η κατάθεση της γυναίκας που παρουσιαζόταν ως ψυχολόγος όπου αποκάλυψε πολύ σημαντικά πράγματα για την σχέση του ζευγαριού, ενώ υπάρχουν και άλλα πρόσωπα κοντά στην οικογένεια που επιβεβαίωναν ότι υπήρξε ρήξη.
«Εξιχνίαση ανθρωποκτονίας 20χρονης ημεδαπής που έλαβε χώρα την 11 Μαΐου στα Γλυκά Νερά. Δράστης είναι ο 33χρονος σύζυγός της, ο οποίος και ομολόγησε την πράξη του», αναφέρει η ανακοίνωση της ΕΛ.ΑΣ..
 

Πώς οδηγήθηκαν οι Αρχές στην εξιχνίαση

Οι αρχές εδώ και ημέρες είχαν στη διάθεσή τους και στοιχεία από το κινητό τηλέφωνο της 20χρονης Καρολάιν, όπου τα μεσάνυχτα της μοιραίας νύχτας διαφαίνεται ότι ίσως είχε υπάρξει μία προστριβή με τον σύζυγό της. Όπως αποκάλυψε το MEGA  ο 32χρονος βρισκόταν στο ισόγειο και η 20χρονη στη σοφίτα όταν αντάλλαξαν κάποια μηνύματα.

Από τα μηνύματα και τη φρασεολογία δημιουργείται η εντύπωση, όπως μεταδίδεται, ότι το ζευγάρι είχε προστριβή. Στα SMS υπάρχει φρασεολογία που παραπέμπει σε προστριβή, ενώ οι χαρακτηρισμοί είναι στα αγγλικά. Μάλιστα, μία από τις λέξεις-επίθετα που χρησιμοποιήθηκαν ήταν το «stupid».

Επίσης όπως αποκάλυψε το κεντρικό δελτίο ειδήσεων, ανατροπή στα δεδομένα έφερε η εφαρμογή για περπάτημα που είχε κατεβάσει στο κινητό του ο πιλότος.

Από τα εγκληματολογικά εργαστήρια, φαίνεται πως έχει αποκαλυφθεί ότι το κινητό του πιλότου «μετρούσε» βήματα, την ώρα που εκείνος ισχυριζόταν πως βρισκόταν δεμένος και ακινητοποιημένος από τους ληστές.

Τι είχε προηγηθεί

Από το πρωί «έτρεχαν» οι εξελίξεις για την άγρια δολοφονία της 20χρονης Κάρολαΐν, τα ξημερώματα της 11ης Μαΐου, μέσα στο σπίτι της στα Γλυκά Νερά.

Η άτυχη κοπέλα είχε βρεθεί νεκρή πάνω στο κρεβάτι της και δίπλα στο μωρό της και με τον σύζυγό της, τον 32χρονο πιλότο, δεμένο.

Από χθες ο 32χρονος Μπάμπης Αναγνωστόπουλος κλήθηκε για νέα κατάθεση από τις αστυνομικές αρχές και ζήτησε παράταση λίγων ωρών προκειμένου να παραστεί στο μνημόσυνο της γυναίκας που σκότωσε!

Τελικά ο 32χρονος αποχώρησε εσπευσμένα από το νεκροταφείο της Αλοννήσου, όπου βρέθηκε για μνημόσυνο στη μνήμη της άτυχης Κάρολαϊν. Ο πιλότος έφυγε από το νεκροταφείο μαζί με έναν φίλο του και έναν αστυνομικό γιατί τον κάλεσαν εσπευσμένα στη ΓΑΔΑ για να δώσει νέα κατάθεση. Οπως αποκάλυψε ο ΑΝΤ1 σύμφωνα με πληροφορίες από άτομα που βρέθηκαν στο μνημόσυνο, όταν η μητέρα της Καρολάιν ρώτησε τον πιλότο γιατί φεύγει, φέρεται να της είπε ότι έπιασαν ένα άτομο στο αεροδρόμιο και τον κάλεσαν για να τον αναγνωρίσει. Ακόμη ένα ψέμα που κατέρρευσε άμεσα.