Τρίτη 18 Μαΐου 2021

Eurovision 2021: Απόψε ο πρώτος ημιτελικός – Η Έλενα Τσαγκρινού ( Κύπρος) θα βάλει φωτιά [βίντεο]

  


 

Η αντίστροφη μέτρηση του πρώτου ημιτελικού της Eurovision έχει ξεκινήσει. Απόψε, 22.00 ώρα Ελλάδας, η ΕΡΤ1 θα μεταδώσει τον μουσικό διαγωνισμό, ζωντανά από την Ahoy Arena του Ρότερνταμ της Ολλανδίας.

Η Κύπρος με την Έλενα Τσαγκρινού θα διεκδικήσουν το εισιτήριο για το μεγάλο τελικό του Σαββάτου και, όπως όλα δείχνουν, θα τα καταφέρει. Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του Ισίδωρου Φίκαρη στη Φωλιά των Κου Κου, η εκρηκτική τραγουδίστρια ήταν εντυπωσιακή χθες, μπροστά στις κριτικές επιτροπές της Eurovision.

«Χθες πραγματοποιήθηκαν οι δύο γενικές πρόβες πριν τον σημερινό ζωντανό ημιτελικό με την Κύπρο να ανεβαίνει στα στοιχήματα. Έγινε ο χαμός χθες. Αποθεώθηκε η Έλενα Τσαγκρινού με το El Diablo. Ο κόσμος χειροκρότησε πάρα πολύ στο press room. Αποθεώθηκε πάρα πολύ. Μάλιστα, πριν από τις δύο γενικές πρόβες, ήταν 5η στα στοιχήματα του μεγάλου τελικού και μόλις αυτές ολοκληρώθηκαν εκτοξεύτηκε στην 4η θέση του μεγάλου τελικού. Χαράζει πορεία Ελένης Φουρέιρα το 2018, βήμα βήμα αυτά που έγιναν με το Fuego», πρόσθεσε από το Ρότερνταμ της Ολλανδίας ο ρεπορτέρ του STAR.

Στον Α’ Ημιτελικό θα διαγωνισθούν με την παρακάτω σειρά:

1. Λιθουανία
2. Σλοβενία
3. Ρωσία
4. Σουηδία
5. Αυστραλία
6. Βόρεια Μακεδονία
7. Ιρλανδία
8. Κύπρος
9. Νορβηγία
10. Κροατία
11. Βέλγιο
12. Ισραήλ
13. Ρουμανία
14. Αζερμπαϊτζάν
15. Ουκρανία
16. Μάλτα