Τετάρτη 14 Απριλίου 2021

Παναγιώτης Στάυρου: Ο δήμαρχος αδικεί κατάφωρα την Ευρωστίνη

 Μπορεί να είναι εικόνα τον Takis Stavrou

  Για δεύτερη φορά ο δήμαρχος ( Ξυλοκάστρου - Ευρωστίνης) κ Τσιώτος αδικεί κατάφωρα την Ευρωστίνη
Την πρώτη φορά τον Αύγουστο του 2020 όταν ανέθεσε στην ‘’ βιώσιμη πολη ,, πέντε μελέτες , χωρίς καμμία να αφορά τον τέως Δήμο Ευρωστινης κ η δεύτερη στην κατανομή των 111.000€ που έγινε από το δημοτικό συμβούλιο στις 7-4-2021, όπου πρότεινε τα παραπάνω χρήματα να πάνε για εκπόνηση μελετών στο Ξυλοκαστρο . Ούτε μια μελέτη για την Ευρωστινη , παρά της πολλες κ μεγάλες προεκλογικές του υποσχέσεις . 
Μεγάλη ευθύνη όμως έχουν και οι Ευρωστινιος αντιδήμαρχος και δημοτικόι σύμβουλοι, που δεν έλαβαν τον λόγο και δεν έκαναν καμία πρόταση στο Δημοτικό συμβούλιο , απεναντίας ψήφισαν την άδικη για την Ευρωστινη πρόταση .
 Μόνο ο συνδυασμός ‘’ Ορίζοντες Δημιουργίας ,, καταψήφισε την πρόταση.  Είναι γνωστό ότι χωρίς μελέτες δεν κατασκευάζονται αναπτυξιακά έργα και χωρίς αναπτυξιακά έργα η Ευρωστινη οδηγείται στην υποβάθμιση και στην οπισθοδρόμηση . 
 Οι εκπρωσοποι της Ευρωστινης στο δήμο έχουν υποχρεώση να μεταφέρουν τα προβλήματα της Ευρωστινης στο ΔΣ και να ζητούν την επίλυση τους και όχι να παρακολουθούν τα δημοτικά συμβούλια άφωνοι και να ψηφίζουν μάλιστα προτάσεις του δημάρχου που αδικούν την Ευρωστινη . 
Ας καταλάβουν οι αντιδήμαρχοι ότι πάνω από τις καρέκλες βρίσκεται το μέλλον και η πρόοδος του τόπου . Ευτυχώς που υπήρξε μεγάλη αντίδραση στις παραπάνω αποφάσεις από τους Ευρωστινιους και ο δήμαρχος δεν θα τολμήσει να αδικήσει και πάλι την Ευρωστινη , γιατί οι αντιδράσεις θα είναι δυναμικές . 
 
Παναγιώτης Σταύρου 
Ροζενά -Ευρωστίνης