Κυριακή 28 Μαρτίου 2021

ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΡΙΟ ΔΗΛΩΣΗ ΠΡΟΕΔΡΟΥ Ε.Π.Σ. ΚΟΡΙΝΘΙΑΣ ΜΙΧΑΛΗ ΤΣΙΧΡΙΤΖΗ / Εξελέγη Πρόεδρος της Επιτροπής Ελέγχου και Συμμόρφωσης της Ε.Π.Ο.



 https://www.loutraki365.gr/sites/default/files/tsihritzis.jpg

Θέλω να ευχαριστήσω τους παράγοντες των σωματείων του Νομού μας, τους συνεργάτες και φίλους μου αλλά και όλο τον ποδοσφαιρικό κόσμο του νομού μας που με στηρίζουν τόσα χρόνια ως Πρόεδρο της Ε.Π.Σ. Κορινθίας.

Αυτή τους η στήριξη μου έδωσε την δυνατότητα να εκλεγώ ως Πρόεδρος της Επιτροπής Ελέγχου και Συμμόρφωσης της Ε.Π.Ο. Ανήκει σε αυτούς μεγάλο μερίδιο της επιτυχίας μου. Δεσμεύομαι να συνεχίσω την  προσπάθεια για να πάει μπροστά το ελληνικό ποδόσφαιρο και το ποδόσφαιρο του Νομού μας. -

Με αθλητικούς χαιρετισμούς

Ο Πρόεδρος της ΕΠΣ Κορινθίας και Πρόεδρος της Επιτροπής Ελέγχου Συμμόρφωσης της Ε.Π.Ο.

Μιχάλης Τσιχριτζής

 

Η χθεσινή εκλογή του προέδρου της Ε.Π.Σ. Κορινθίας Μιχάλη Τσιχριτζή με 60 ψήφους επί 66 ψηφισάντων, σημαίνει την καθολική αποδοχή των μελών της εκλογικής γενικής συνέλευσης της Ε.Π.Ο. στο πρόσωπό του. Είναι τιμή για το Κορινθιακό ποδόσφαιρο η εκλογή του και προσωπική του δικαίωση στην πολύχρονη πορεία του στο ποδόσφαιρο. 

Οι "ΔΥΤΙΚΟΙ ΚΟΡΙΝΘΙΑΚΟΙ ΟΡΙΖΟΝΤΕΣ" εύχονται στον κ.Μιχάλη Τσιχριτζή θερμά συγχαρτήρια για την εκλογή του ως Πρόεδρος της Επιτροπής Ελέγχου και Συμμόρφωσης της Ε.Π.Ο και του εύχονται καλή σταδιοδρομία στα νέα του καθήκοντα.