Κυριακή 14 Μαρτίου 2021

Βόλος - ΑΕΚ 1-0: Όπως και στο Κύπελλο! Στο ίδιο έργο θεατές!

Βόλος - ΑΕΚ 1-0: Όπως και στο Κύπελλο! 

 Όπως και προ δεκαημέρου για τον επαναληπτικό προημιτελικό του Κυπελλόυ, έτσι και στην 26η (και τελευταία της κανονικής περιόδου) αγωνιστική της Super League ο Βόλος νίκησε με 1-0 την ΑΕΚ χάρη σε πέναλτι του Δουβίκα!

Τότε ήταν στο 35ο λεπτό αυτή τη φορά στο 3ο λεπτό των καθυστερήσεων του πρώτου μέρους μετά από ανατροπή του Περέα, από τον Μιτάι.


Έτσι οι Βολιώτες που και στον πρώτο γύρο είχαν πάρει ισοπαλία κόντρα στην «Ένωση» (2-2) όχι μόνο πήραν την παρθενική τους νίκη στο πρωτάθλημα επί των κιτρινόμαυρων αλλά τους άφησαν 3ους στην βαθμολογία.

Λίγα πράγματα η ομάδα του Χιμένεθ (που υπέστη την 6η της ήττα και 3η εκτός έδρας) δημιουργικά κι εκτελεστικά (σ. ο Κλέϊμαν δεν προέβη σε επέμβαση...) παρότι από το 86’ έπαιζαν με παίκτη περισσότερο λόγω αποβολής του Μπαριέντος.

ΒΟΛΟΣ (Άνχελ Λόπεθ): ): Κλέιμαν - Τέκιο, Μήτογλου, Γκρίλο, Μπαρτόλο – Τσοκάνης (92’ Κολόμπο), Μπαριέντος – Νίνης 6,5 (65’ Κιάκος), Μαρτίνες (λ.τρ. 82’ Σάντσες,), Περέα - Δουβίκας.

ΑΕΚ (Μανόλο Χιμένεθ): Αθανασιάδης - Νταντσένκο, Νεντελτσεάρου, Λάτσι, Μιτάι (46’ Σβάρνας)– Σιμάνσκι (46’ Σάκχοφ), Κρίστισιτς - Μάνταλος, Γκαρσία (70’ Μαχαίρας), Αλμπάνης (86’ Χριστόπουλος) – Ανσαριφάρντ (63’ Ολιβέιρα).