Πέμπτη 18 Φεβρουαρίου 2021

ΔΙΑΔΙΚΤΥΑΚΗ ΕΚΔΗΛΩΣΗ,, «Το αποτύπωμα της πανδημίας covid-19 στην εκπαιδευτική διαδικασία και την ψυχική υγεία των παιδιών μας«,, Σάββατο 20/2/2021, 18.30

syllogosPatt_small 

Το πρόγραμμα περιλαμβάνει: Εισηγήσεις – Παρεμβάσεις μελών ΣΥΠΑ – Απαντήσεις σε Ερωτήσεις & κλείσιμο.

Οι εισηγήσεις θα γίνουν από:

  • Καργόπουλο Ανδρέα, χημικό, εκπαιδευτικό δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης, μέλος Δ.Σ. ΟΛΜΕ
  • Λιάκου Ντιάνα, εκπαιδευτικό πρωτοβάθμιας εκπαίδευσης, γραμματέα Δ.Σ. Συλλόγου Εκπαιδευτικών πρωτοβάθμιας εκπαίδευσης «Γ. Σεφέρης»
  • Τραβασάρο Τάσο, ψυχολόγο – ψυχοθεραπευτή
  • Βαλαβάνη Στέλλα, πρόεδρο Ομοσπονδίας Γονέων & Κηδεμόνων Περιφέρειας Αττικής & εκπρόσωπο τύπου της ΑΣΓΜΕ

Παρακάτω σας επισυνάπτουμε την αφίσα της εκδήλωσης που περιέχει το σχετικό link, καθώς και τον κωδικό QR για σάρωση με την κάμερα του κινητού σας και απευθείας σύνδεση.

Η εκδήλωση θα μεταδίδεται και από το YouTube: https://www.youtube.com/channel/UC1rpNALp8kv8cQPjAm7GpBA

ΣΥΠΑ-ΔΙΑΔΙΚΤΥΑΚΗ ΕΚΔΗΛΩΣΗ-ΤΟ ΑΠΟΤΥΠΩΜΑ ΤΗΣ ΠΑΝΔΗΜΙΑΣ ΣΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΜΑΣ

Αθήνα 14- 2 -2021

Αρ. Πρωτ.: 28

ΔΙΑΔΙΚΤΥΑΚΗ ΕΚΔΗΛΩΣΗ

«Το αποτύπωμα της πανδημίας covid-19 στην εκπαιδευτική διαδικασία και την ψυχική υγεία των παιδιών μας«

Σάββατο 20/2/2021, 18.30

Συνάδελφοι, συναδέλφισσες

Όλοι γνωρίζουμε πως ο ζωντανός διάλογος και οι μαζικές συλλογικές διαδικασίες είναι αναντικατάστατες. Στις πρωτόγνωρες όμως συνθήκες που έχουν διαμορφωθεί λόγω της πανδημίας, χρειάζεται να αξιοποιήσουμε όποιους διαύλους επικοινωνίας μπορούμε και να εντείνουμε τις προσπάθειές μας για ανάδειξη ζητημάτων, που μας απασχολούν.

Στη κατεύθυνση αυτή, με απόφαση του Διοικητικού Συμβουλίου ξεκινάμε έναν κύκλο διαδικτυακών εκδηλώσεων με ευρεία θεματολογία που ακουμπά στις ανάγκες ενημέρωσης και ανταλλαγής απόψεων των μελών του Συλλόγου μας.

Οι εκδηλώσεις θα γίνονται μέσω ηλεκτρονικής πλατφόρμας, που θα σας αποστέλλεται.

Θα περιλαμβάνουν συγκεκριμένες εισηγήσεις μελών του Συλλόγου μας, ειδικών προσκεκλημένων ανάλογα με το θέμα, καθώς και θα απαντιούνται ερωτήσεις, που θα τίθενται από οποιοδήποτε μέλος του Συλλόγου.

Η πρώτη διαδικτυακή εκδήλωση έχει θέμα: «Το αποτύπωμα της πανδημίας covid-19 στην εκπαιδευτική διαδικασία και την ψυχική υγεία των παιδιών μας», δεδομένου ότι στη καθημερινότητα είναι πολλοί οι συνάδελφοι – γονείς γονιών παιδιών σχολικής ηλικίας, που μας θέτουν μια σειρά σχετικούς προβληματισμούς και ερωτήματα.

Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο 20 Φεβρουαρίου. Ώρα έναρξης 18.30.

Το link της σύνδεσης είναι το εξής:

https://us02web.zoom.us/j/4574648868?pwd=c3ZhdGRuNnhVUVpacHpGcGUxaGgwQT09

Με το παραπάνω link μπαίνετε απευθείας στο room χωρίς αναμονή για έγκριση και χωρίς να ζητηθεί κωδικός. Σε περίπτωση όμως που ζητηθεί (συμβαίνει κάποιες φορές), ο κωδικός είναι 1234

Το πρόγραμμα περιλαμβάνει: Εισηγήσεις – Παρεμβάσεις μελών ΣΥΠΑ – Απαντήσεις σε Ερωτήσεις & κλείσιμο.

Οι εισηγήσεις θα γίνουν από:

Καργόπουλο Ανδρέα, χημικό, εκπαιδευτικό δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης, μέλος Δ.Σ. ΟΛΜΕ

Λιάκου Ντιάνα, εκπαιδευτικό πρωτοβάθμιας εκπαίδευσης, γραμματέα Δ.Σ. Συλλόγου Εκπαιδευτικών πρωτοβάθμιας εκπαίδευσης «Γ. Σεφέρης»

Τραβασάρο Τάσο, ψυχολόγο – ψυχοθεραπευτή

Βαλαβάνη Στέλλα, πρόεδρο Ομοσπονδίας Γονέων & Κηδεμόνων Περιφέρειας Αττικής & εκπρόσωπο τύπου της ΑΣΓΜΕ

Οι συνάδελφοι – μέλη του Συλλόγου που θέλουν να τοποθετηθούν με σύντομες παρεμβάσεις τους (3λεπτες) πρέπει να το δηλώσουν στέλνοντας mail και ονοματεπώνυμο στο mail του ΣΥΠΑ: syllogos.patt@gmail.com, το αργότερο έως και την Πέμπτη 18 Φεβρουαρίου, προκειμένου να φροντίσουμε τα σχετικά τεχνικά ζητήματα.

Οι συνάδελφοι – μέλη του Συλλόγου που θέλουν να θέσουν ερωτήσεις, προτάσεις κλπ θα τις καταθέτουν μέσω του chat, που θα είναι ενεργοποιημένο ή μέσω του mail του ΣΥΠΑ (syllogos.patt@gmail.com).

Στο παρακάτω link είναι κάποιες βασικές οδηγίες χρήσης του zoom, χρήσιμες για όσους συναδέλφους δεν το έχουν ξαναχρησιμοποιήσει.

http://iiwm.teikav.edu.gr/iinew/wp-content/uploads/2020/03/TPACHIDIS_ZOOM_%CE%9F%CE%94%CE%97%CE%93%CE%99%CE%95%CE%A3.pdf

Σημαντική οδηγία: όλοι οι συνάδελφοι να επιλέξουν κατά την είσοδο «χρήση computer/device audio» γιατί διαφορετικά δεν θα ακούνε.

Η εκδήλωση θα μεταδίδεται και από το YouTube: https://www.youtube.com/channel/UC1rpNALp8kv8cQPjAm7GpBA

ΓΙΑ ΤΟ Δ.Σ.

Η ΠΡΟΕΔΡΟΣ

ΠΑΝΟΥΤΣΑΚΟΥ ΒΕΤΑ

Ο ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ

ΚΑΖΑΚΟΣ ΒΑΓΓΕΛΗΣ